Doen

Zedelgem

Zedelgem, of Zilleghem zoals de bewoners hun gemeente noemen, telt vier kernen: Aartrijke, Veldegem, Loppem en Zedelgem zelf. Het pronkstuk is zonder meer het Kasteel van Loppem. Het enige Belgische kasteel waarvan zowel de buiten- als binnenkant nog in zijn oorspronkelijke staat verkeert. Voeg daarbij de vele groendomeinen, de leuke kindvriendelijke adresjes en de vele fiets- en wandelmogelijkheden en je begrijpt waarom Zedelgem zo geliefd is.
 

Fietsen in Zedelgem

Kaart Zedelgem

 

Niet te missen in Zedelgem!

 

 

Heerlijke adresjes

Op zoek naar een lekker adresje? In Zedelgem is er voor ieder wat wils. Wat dacht je van een picknick op de hoeve bij het Augustijnenhof? In de zomer is het heerlijk vertoeven bij het Klokhof Loppem zomercafé. Ben je onderweg? Stop dan even voor een heerlijk bakje aardbeien bij StubBerries of een hoeve-ijsje bij Hoeve-ijs Z. Bij Den Heirweg kan je terecht voor een trappistenmenu en Rembrandt biedt maar liefst een kaart met 150 lekkere bieren. Benieuwd naar meer? 

Ontdek alle lekkere adresjes! 

Augustijnenhof

 

 

Glamping Pierlapont

Lokaal logeren

Van glamping op de boerderij in Pierlapont over logeren in de kunstige B&B Art tot overnachten in een prachtige gerenoveerde kasteelvilla Hotel Fleur de Lys. Variatie troef in Zedelgem!

Ontdek alle logeeradresjes in Zedelgem

Evenementen Zedelgem

Agenda

In Zedelgem valt er regelmatig iets te beleven. Een van de toppers is zonder meer de tweejaarlijkse kunstroute pARTcours in juni. Plan je een bezoekje, kijk dan zeker even in de kalender of er niets te beleven valt!

Ontdek de evenementen in Zedelgem

 

Praktische info?

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF