Doen

Wingene

Wingene is één van de bosrijkste gemeenten van West-Vlaanderen met ca. 460 ha bossen en maakt deel uit van het Landschapspark Bulskampveld. Vooral Wildenburg en Sint-Pietersveld zijn ideale startpunten om het Landschapspark te verkennen. Kinderen kunnen zich uitleven buiten op de expeditie Bulskampveld, binnen in De Jungle of nat maken in het Recreatiebad De Alk.
 

Expeditie Bulskampveld Wingene

Wingene in het Brugse Ommeland

 

Niet te missen in Wingene!

 

 

 

 

Eten en drinken in Wingene! 

In Wingene vind je enkele lekkere adresjes. Den Haze en Cuisine Kwizien toveren artisanaal gekweekte streekproducten om tot trendy gerechten, bij Smart-Ijs proef je de gekste smaken zoals spaghetti-ijs en vlak bij de kerk in Wildenburg vind je enkele gezellige adresjes zoals Sint-Hubert, Gasthof Wildenburg of 't Blauwhuis. Zin in een frissen schuimende pint? Bij 't Mandeken krijg je er ook nog de nodige portie info over de regio bij!
 

Ontdek alle lekkere adresjes! 

Den Haze

  

b&b Het Brembos

Lokaal logeren

Logeren in Wingene? De meeste logeeradresjes zijn gelegen middenin het groen: b&b's Het Brembos, Poire & Table en 't Hoveke of vakantiewoningen Het Verloren Goed, 't Schoan Leven of 't Hof van Eden. Ook wie met de kampeerauto langskomt kan terecht bij Smart-Ijs!
 
Alle logeeradresjes

Wingene

Evenementen

Benieuwd wat er te beleven valt in Wingene en omgeving tijdens je bezoek? Neem zeker even een kijkje op de kalender.
 

Ontdek alle evenementen in de buurt

 

Praktische info?

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF