Waarschuwingsbericht

  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Wedstrijd Hof & Huis

Hof & Huis

We geven 4 duotickets (t.w.v. elk €18) weg voor Hof & Huis 2019, al 26 jaar de vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, en lifestyle te ontdekken.

Van donderdag 30 mei tot zondag 2 juni word je dagelijks van 10u tot 18u door meer dan 180 exposanten verwelkomd. De tuin als verlengstuk van je interieur vormt de rode draad op het event en blijft de bezoeker jaar na jaar inspireren. Daarnaast zijn er ook initiaties kinderyoga, workshops koken (door 14-jarige healthychef Janos), workshop insectenhotels bouwen, een barbecue-eiland ... En dit alles in de prachtige setting van (kasteel) d'Aertrycke! Je gaat uiteindelijk naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. Meer info vind je hier.

Hoe kan je tickets winnen? Antwoord op onderstaande vraag, en wie weet beleef je binnenkort een verlengd weekend vol spetterende tuin- en interieurbelevenissen! En zelfs als je niet wint, val je in de prijzen! Alle deelnemers (buiten de winnaars) krijgen een kortingscode toegestuurd voor Hof & Huis na afsluiting van de wedstrijd.

Deelnemen kan tot en met zondag 26 mei 2019. De winnaars worden via e-mail gecontacteerd op maandag 27 mei 2019.