Wandelnetwerk Velden en Meersen
Wandelen

Wandelnetwerk Velden en Meersen

 

Ontdek het wandelnetwerk Velden en Meersen, met maar liefst 115 km aan wandelmogelijkheden. Landschappelijke pareltjes, fraaie dorpjes en historische landschappen, dit alles rijg je aan elkaar binnen het wandelnetwerk. De ideale manier om op ontdekking te gaan: ga enkele dagen op mini-trektocht, trek van de ene logies naar de andere en geniet van de gratis bagageservice!

 

MINI-TREKKING LANGS VELDEN EN MEERSEN

Heide en moerassen, velden en meersen, bossen en één berg. Met daar tussenin eeuwenoude onaangeroerde landschappen, beschermde dorpszichten en fijne plekken waar het heerlijk eten en drinken is. Zo verrassend kan een trekking in eigen land zijn. De gratis bagageservice maakt het geluk compleet. Tijd voor een trektocht!

ONTDEK DE MINI-TREKKING IN HET GRATIS VAKANTIEGIDSJE

Vakantiegidsje met mini-trekking

 

 

Wandelnetwerk Velden en Meersen
  • Het wandelnetwerk Velden en Meersen rijgt een aantal landschappelijke pareltjes ten oosten van Brugge aan elkaar. Van Ver-Assebroek (Brugge) gaat het ook naar Sijsele (Damme), Oedelem (Beernem) en Moerbrugge (Oostkamp).
  • Historische landschappen zoals de Assebroekse Meersen, het Beverhoutsveld, de Gemene- en Loweiden en Oedelemberg (21m) zijn het prachtige decor van dit wandelnetwerk.
  • Fraaie dorpjes verankeren het netwerk in de streek en vormen de toegangspoorten tot het wandelnetwerk.

Ideaal voor families, stiltezoekers en natuurspotters.

BESTEL DE KAART ONTDEK ONZE SUGGESTIEROUTE

 

Getest en goedgekeurd door Marijn Follebout