Vakantiegidsje Brugse Ommeland

Vakantiegidsje

  • 9 uitgewerkte minivakanties met tips en leuke adresjes
  • praktische info en routes
  • gratis... en rechtstreeks in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang het vakantiegidsje

* verplicht

Mini trekking door Velden en Meersen

Heide en moerassen, velden en meersen, bossen en één berg. Met daar tussenin eeuwenoude onaangeroerde landschappen, beschermde dorpszichten en fijne plekken waar het heerlijk eten en drinken is. Zo verrassend kan een trekking in eigen land zijn. De gratis bagageservice maakt het geluk compleet. Tijd voor een trektocht!

Minitrekking Velden en Meersen

Bosbaden in het Landschapspark Bulskampveld

De Japanners weten het al langer, niets zo heilzaam als baden in een bos. Je met al je zintuigen onderdompelen in de natuur om zo, al wandelend, je hoofd leeg te maken en als herboren dat bos terug te verlaten. Want die natuur schenkt ons evenwicht. Het komt er dus op aan om, ondanks dat hectische bestaan, geregeld opnieuw verbinding te maken met die natuur. En het bos is de ideale plek om dat te doen. Er is geen ruis, geen afleiding en eenvoud primeert er. Tijd dus om je op te laden met een bosbad!

Bosbaden in het Landschapspark Bulskampveld

Ontdek de couleur locale van de polders

Wie even aan de kustdrukte wilt ontsnappen, springt op zijn fiets om dat wonderlijke hinterland te ontdekken. Ongerept en onbezoedeld. En dus leverancier van verstilde schoonheid en ouderwetse charme. Ontdek de couleur locale die de polders typeert. Eeuwenoude estaminets en schattige snoepwinkeltjes, mysterieuze mirakels en geurige kruidenmélanges, molenambiance en heerlijke pannenkoeken per strekkende meter. Of eenvoudig poldergeluk, exclusief te vinden in het Brugse Ommeland. Ontdek de drie fietsroutes!

Klemskerke