Sleutelhuys

Overige logies
Tielt

Sleutelhuys heeft twee stadsappartementen die reizigers van over de hele wereld een gevoel van thuis komen op verplaatsing geven. De eigenaars combineren met hun eigenzinnig concept de luxe van een hotelkamer met het comfort en de ruimte van een appartement. Elk appartement beschikt over een eigen kitchenette (afwasbak, microgolf, frigo, waterverwarmer, bijzetkookplaat), een leefruimte en een afgesloten slaapgedeelte. In de slaapruimte staat een tweepersoons Auping-bed en is er wasgelegenheid voorzien volgens een open concept. In stadsappartement Verenhoed staat het toilet apart. Dit stadsappartement van 55m2 bevindt zich op de eerste verdieping en biedt uitzicht op het Rameplein.

Stadsappartement Jachthoed (59m2) bevindt zich op het gelijkvloers, waarbij de leefruimte uitkijkt op het Rameplein en de slaapkamer uitkomt op een ruime binnenkoer. Even de glazen schuifdeur opendoen en u kunt genieten van de buitenlucht.

Elk stadsappartement beschikt over internetfaciliteiten en kabeltelevisie. En wat is er heerlijker dan uitgebreid ontbijten op de kamer? Voor 12€/pp. brengt de gastvrouw u een kraakvers ontbijt, met koffiekoeken, mini-taartjes, knapperige broodjes, zelfbereide choco en confituur, kaas en charcuterie, vers fruit en fruitsap en lekker geurende koffie.

Contact

Adres: 
Sleutelhuys
Rameplein 23
8700 Tielt
Telefoon/Fax:
+32 474 09 27 86 (mobile)

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog