Extra Verte

Bed & Breakfast
Jabbeke

Een bijzondere plek om tot rust te komen en te genieten van de pracht van de West Vlaamse omgeving. B&B Extra Verte is het perfecte excuus om er even tussenuit te knijpen.
Onze luxueuze gastenkamers bevinden zich in de voormalige stal van een 18e-eeuwse hoeve te Jabbeke tussen Brugge en de kust. De drie kamers werden verbouwd met behoud van de authenticiteit en veel aandacht voor details, afwerking en materialen. De natuur is de spil waarrond alles bij B&B Extra Verte draait. Zo heeft ons gastenverblijf een kruidendak en een weids uitzicht op de velden of de paardenpiste. Ideaal voor hoevetoerisme.
Ook de wellnessfaciliteiten sluiten aan bij onze filosofie. De biologische zwemvijver, houtgestookte sauna en hottub brengen onze gasten dichter bij de natuur, zonder aan comfort in te boeten.
Zalig wakker worden doe je in de gezellige ontbijtlounge, waar het huisgemaakte ontbijt door de gastvrouw geserveerd wordt in de vorm van een menu.
De excellente ligging, rustige omgeving en vergaderfaciliteiten maken dat onze B&B zich ook uitstekend leent voor zakentoerisme.
Het perfecte verblijf met een mooi evenwicht tussen luxe, gezelligheid en een familiaal gevoel, dat vind je bij B&B Extra Verte.

Aantal kamers: 
3
Maximum capaciteit: 
8

Contact

Adres: 
Extra Verte
Weststraat 2
8490 Jabbeke
Telefoon/Fax:
+32 477 45 05 55 (mobile)

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Privé parking openlucht
Eigen tuin of park (omheind)
Terras / balkon
Actief & Wellness
Zwemgelegenheid openlucht
Sauna
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Tv in de logieseenheid

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog