Den Dilte

Vakantiewoning
Jabbeke

De graanzolder van mijn overgrootouders bracht ons op de naam ‘Den dilte’. Onze loft gelegen op de zolder van ons bijgebouw kreeg dan ook deze naam mee. Zalig slapen..., onbeperkt genieten…Aperitieven op uw privé terras…
Genieten in een appartement dat voldoet aan een hoge standaard, zo is er een keukenhoek met alle moderne apparaten. Een regendouche, sauna met stortemmer en jacuzzi. Onze accommodatie biedt ruimte aan 2 volwassen en 2 kinderen (zetelbed/reisbed)
Het dorp, met verschillende eetgelegenheden en winkels, bevindt zich op loopafstand (5 minuten).De wasserette ligt om de hoek.Het museum van Constant Permeke, die jarenlang in onze gemeente woonde, mag u zeker niet voorbij lopen. Een bezoek aan het huis van deze expressionist is zeker de moeite waard. In twintig minuten staat u in het historisch centrum van stad Brugge, met de wagen of met de bus die vlakbij onze vakantiewoning stopt.
De westkust bereikt u snel en vlot, verschillende Belgische kuststeden liggen op een boogscheut van onze locatie, De Haan, Klemskerke, Bredene, Oostende, Wenduine, Blankenberge zijn allen snel en vlot bereikbaar met de wagen. Met de fiets behoort een uitstapje naar De Haan of Oostende zeker binnen de mogelijkheden.
Tot slot ligt ook het houtland niet veraf en kan je ook binnen het half uur al aan het wegdwalen zijn in de westhoek.Kortom een ideale locatie met net dat kleine beetje meer genieten. Wij verwelkomen u graag in ‘Den Dilte ‘

Maximum capaciteit: 
4

Contact

Adres: 
Den Dilte
Ettelgemstraat 5 , Bus: A
8490 Jabbeke
Telefoon/Fax:
+32 472 72 84 05 (mobile)

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Privé parking openlucht
Actief & Wellness
Sauna
Jacuzzi
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Tv-hoekje

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog