Ann's Room

Overige logies
Sint-Andries

Ann’s Room (Kamer en badkamer in Brugge) Ann en Jean-Louis verwelkomen u in een mooie villa op een groene locatie, met zicht op een bos. Nachtrust verzekerd, want de villa is gelegen op het einde van een doodlopende straat. Er zijn twee fietsen beschikbaar. Er is plaats om uw auto gratis te parkeren en de 4 kilometer naar het stadscentrum te fietsen. Bij mooi weer kunt u genieten van de riante tuin. U beschikt over een ruime kamer met dubbel bed en een badkamer met bad, een wastafel met twee lavabo’s en een wc. Zijn te uwer beschikking : een smart-tv, wifi, een waterkoker, koffie, thee en een haardroger.

Ann en Jean-Louis staan uiteraard steeds ter beschikking om u te meer informatie te bezorgen omtrent Brugge en zijn omgeving. Gasten die met de trein komen, kunnen mits afspraak opgehaald/gebracht worden aan/naar het station.

Er zijn twee fietsen beschikbaar. Er is plaats om uw auto gratis te parkeren en de 4 kilometer naar het stadscentrum te fietsen. Bij mooi weer kunt u genieten van de riante tuin.

Aantal kamers: 
1
Maximum capaciteit: 
2

Contact

Adres: 
Ann's Room
Grote Moerstraat 111
8200 Sint-Andries
E-mail: 

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Privé parking openlucht
Eigen tuin of park (omheind)
Terras / balkon
Actief & Wellness
Fietsen ter beschikking bij de uitbater
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Tv in de logieseenheid

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF