Praktische info

Toeristische publicaties

Het magazine en de overzichtskaart zijn onmisbaar voor je bezoek aan onze regio! Boordevol inspiratie en een overzicht van de beste plekjes. Bekijk ze online of bestel je exemplaar via de webshop. Je vindt ze ook telkens terug in de toeristische diensten of infopunten in de regio. 
 

Ontdek het magazine

Het Brugse Ommeland grossiert in historische landschappen en verborgen plekken. Kastelen en abdijen, mysterieuze plekken in het bos, natuurdomeinen met een militair kantje of een dorp met een wel erg grote kerk. Stuk voor stuk verborgen plekken of iets bekendere plekken met een verborgen kantje. De regio zet dit jaar een aantal van die plekken in de kijker, gebracht door mensen bij wie zo’n plek in hun hart verborgen zit. Een gratis route rijgt telkens een aantal plekken aanéén.

 
Daarnaast geven we tips om er een leuke uitstap van te maken: toffe verborgen adresjes om iets te eten, te drinken of te logeren. In dit magazine vind je alvast 4 verborgen plekken!

Bekijk het magazine  bestel het magazine

Magazine Brugse Ommeland
Overzichtskaart Brugse Ommeland

Ontdek de overzichtskaart

Een ruime kaart van de regio met de 40 beste plekjes, aangevuld met praktische informatie. Super handig om mee te hebben op zak. Je vindt hem in alle Diensten voor Toerisme en infopunten in de regio.
 

Bekijk de kaart 

Bestel je exemplaar

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF