Praktische info

Toeristische publicaties Brugse Ommeland

Het magazine en de overzichtskaart zijn onmisbaar voor je bezoek aan onze regio! Boordevol inspiratie en een overzicht van de beste plekjes. Bekijk ze online of bestel je exemplaar via de webshop. Je vindt ze ook telkens terug in de Diensten voor Toerisme of infopunten in de regio. 

Ontdek het magazine

Soms zoeken we het te ver. Daarom pakt het Brugse Ommeland uit met inspirerende minivakanties die je instant goesting geven om deze groene contreien rond Brugge te verkennen. Geen files, geen jetlag, geen stress. Meteen genieten. Een tweedaagse minitrekking stuur je door velden en meersen, een uitgestrekt natuurgebied met zijn eigen wandelnetwerk. Wil je meer kilometers op de teller? Wat dacht je van een roadtrip door het Tieltse? Je rijgt vergezichten en fantastische stops moeiteloos aan elkaar. Van de Poelberg over een kijkstal tot dat ene koffiehuis waar je ook bloemen en boeken koopt. Originele adresjes bij de vleet in het Brugse Ommeland en ook de allerkleinsten worden op hun wenken bediend. Stilte en rust vind je dan weer in de polders die grossieren in couleur locale of in de vele bossen die het Ommeland rijk is. Je ontdekt in het magazine hoe je aan een bosbad begint. Hier bovenop  krijgt je nog heel wat leuke tips en adresjes geserveerd!
Verkrijgbaar in alle Diensten voor Toerisme en Infopunten in de regio.

Bekijk het magazine  bestel het magazine

Magazine Brugse Ommeland 2019
Overzichtskaart Brugse Ommeland 2019

Ontdek de overzichtskaart

Een ruime kaart van de regio met de 40 beste plekjes, aangevuld met praktische informatie. Super handig om mee te hebben op zak. Je vindt hem in alle Diensten voor Toerisme en infopunten in de regio.
 

Bekijk de kaart 

Bestel je exemplaar