Fietsen

Top 5 populairste fietsroutes

1. Groene Gordel Brugge - 53 km

Fietstocht rond Brugge met een veelziijdige mix van bossen, kasteelparken, open landschappen met akkers en weiden, loodrechte kanalen en pittoreske dorpjes.
 
ONTDEK

2. Groen Lint Oostende - 35 km

Het Groen Lint is een grotendeels autovrije fietsroute die de verrassende buitenrand van Oostende laat ontdekken.
 
ontdek

3. Oude Dijkenfietsroute - 43 km

De polders en het platteland ten oosten van Oostende kan je al fietsend verkennen langs de Oude Dijkenfietsroute. Van op de kanaaloevers en de oude zeedijken heb je een uniek zicht over het vlakke landschap. Het landschap opent zich naar de weidse poldervlakte met haar statige boerderijen en pittoreske dorpjes. 
 
ontdek

4. Kastelenfietsroute - 48 km

Het Houtland in de driehoek Brugge, Oostkamp en Torhout is een onvervalste kastelen- en landgoedregio. Zij vormen dan ook de rode draad doorheen de Kastelenfietsroute. 
 
ontdek

5. Riante Polderfietsroute - 46 km

Via de Riante Polderroute fiets je naar de Zwinstreek en de zeepolders tussen Knokke-Heist en Damme. De oude zeedijken, pittoreske dorpjes, historische hoeven en de weidse horizon typeren het landschap.
 
ontdek

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF