Fietsen

Top 5 populairste fietsroutes

1. Groene Gordel Brugge - 53 km

Fietstocht rond Brugge met een veelziijdige mix van bossen, kasteelparken, open landschappen met akkers en weiden, loodrechte kanalen en pittoreske dorpjes.
 
ONTDEK

2. Kastelenfietsroute - 48 km

Het Houtland in de driehoek Brugge, Oostkamp en Torhout is een onvervalste kastelen- en landgoedregio. Zij vormen dan ook de rode draad doorheen de Kastelenfietsroute. 
 
ontdek

3. Oude Dijkenfietsroute - 43 km

De polders en het platteland ten oosten van Oostende verken je langs de Oude Dijkenfietsroute. Van op de kanaaloevers en de oude zeedijken heb je een uniek zicht over het vlakke landschap.
 
ontdek

4. Wijnendalefietsroute - 60 km

Met de Wijnendaleroute fiets je tussen Oostende en Torhout van vlak polderland naar glooiend Houtland. Je volgt voor een groot stuk de Groene 62, een oude spoorlijn en paradijs voor fietsers en wandelaars.
 
ontdek

5. Bulskampveldfietsroute - 43 km

Deze fietsroute verkent de ruimere omgeving van het Bulskampveld, een parklandschap ten zuidoosten van Brugge, dat gedomineerd wordt door bossen en landgoederen. 
 
ontdek

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF