Doen

Oostkamp

Oostkamp is befaamd voor zijn statige kastelen en prachtige natuur en maakt deel uit van het ruimere Landschapspark Bulskampveld. Dé ideale bestemming voor een dagje in het groen. 
 

Hertsberge

 

Kaart Brugse Ommeland met Oostkamp
Hertsberge


 

Niet te missen in Oostkamp!

 

 

 

 

Heerlijke adresjes

Wie in Oostkamp vertoeft heeft keuze uit een aantal lekkere adresjes. Van leuke bistro's zoals Bistro Boshuis over leuke cafeetjes als Café De Vriendschap tot lekkere hoeve-ijsjes bij Evelyne's Zuivelhoeve. Ook toprestaurants ontbreken niet aan het lijstje met o.a. Schatteman. Ben je met het gezin op stap, kies dan voor Brasserie De Zonnebloem, 't Bloemenhuisje, Kampveldhoeve of haal je innerlijke cowboy boven in Cowboy Up!

Ontdek alle lekkere adresjes! 

De Zonnebloem

 

 

Le Plat Pays

Lokaal logeren 

Logeren in Oostkamp? Bij vele adresjes staan rust en natuur centraal, zoals bvb bij B&B Le Plat Pays of Kampveld. Liever een vakantiewoning? Neem zeker een kijkje bij Hemelsgoed of Casteeldoorn. Wie wil logeren op de boerderij kan terecht in De Grote Linde. Of wat dacht je van een kasteeltje, zoals Domein Leegendael? Verkies je de service van een hotel dan staat Roodhof, Van der Valk en het Raetshuijs voor je klaar.

Ontdek alle logeeradresjes! 

In het Landschapspark Bulskampveld

Agenda

Kom je naar Oostkamp? Kijk dan zeker eens op de kalender of er leuke evenementen gepland staan tijdens je bezoek. Ook in het Landschapspark Bulskampveld valt er wel altijd iets te beleven.

Ontdek de aankomende evenementen! 

Praktische info?

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF