Drie West-Vlaamse cadeautips voor eindejaar

2018-11-20
Pers
Drie West-Vlaamse cadeautips voor eindejaar

Fiets- of wandelplezier als cadeautip: de West-Vlaamse boxen met de fiets- of wandelkaarten van Westtoer zijn originele en sportieve geschenken voor eindejaar.

Vier fietsnetwerken
De fietsnetwerken met knooppunten blijven dé topper in het toeristisch-recreatief aanbod. De fietsnetwerken zijn in 2016 grondig vernieuwd. Door de grote belangstelling profileert West-Vlaanderen zich meer dan ooit als een fietsprovincie. De verzamelbox bevat de kaarten van vier fietsnetwerken. Er bestaan  kaarten voor de Westhoek, voor het Brugse Ommeland, voor de Leiestreek en één voor de Kust. De box met de vier fietsnetwerkkaarten kost 25 €. Je krijgt bovendien een pocket met uitgestippelde fietsroutes cadeau.

Op stap
Voor het Brugse Ommeland, de Leiestreek en de Westhoek is telkens een handige box samengesteld met alle provinciale wandelroutes in de desbetreffende regio. Wie op stap wil, heeft voor een heel jaar lang keuze uit tientallen routes. De box kost telkens €25.

Toeren in de Westhoek
Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van de Eerste Wereldoorlog ontwikkelde Westtoer zes autoroutes met WO I als centraal thema. De routes zijn interessant om in de Westhoek de landschappen en de oorlogssites te ontdekken. Deze verzamelbox kost €30. Nog interessant is de box (€20) met 12 fietsroutes omtrent WO I.

Praktisch
Alle verzameldozen zijn te koop bij Westtoer,  Tel.: +32 (0)50/ 30 55 00 - shop.westtoer.be.
Eveneens te koop in het provinciaal informatiecentrum Tolhuis, Tel.: +32 (0)800/ 20 021.

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF