Landschapspark Bulskampveld

Kindvriendelijke eetadresjes

Urbancafé Lippensgoed (Beernem)

De traditionele cafetaria maakt plaats voor een hippe urban foodbar/restaurant met stedelijke allures. En dit gekoppeld aan een prachtig terras met uitzicht over het (speel)park Bulskampveld.
 
MEER INFO

Bistro Boshuis (Oostkamp)

In Bistro Boshuis is het heerlijk vertoeven op het grote terras. Je kan er heerlijk uitgebreid tafelen of terecht voor een snelle lunch. De stijlvol ingerichte bistro beschikt tevens over een heuse speelkamer.
 

Meer info

De Kampveldhoeve (Oostkamp)

Gezellig restaurant en tearoom waar je even heerlijk tot rust kan komen nabij de bossen. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of kunnen bij slecht weer in de speelkamer terecht.

Meer info

Brasserie De Zonnebloem (Oostkamp)

Brasserie Zonnebloem is een zaak waar jong en oud welkom zijn. De binnenspeeltuin biedt plezier voor de kinderen terwijl de familie kan genieten van de uitgebreide menukaart. De kinderen krijgen een eigen ‘kinderkaart’.

Meer info

Cowboy Up (Oostkamp)

Deze echte steakhouse/saloon/tearoom zal zeker ook een hit zijn bij je (klein)kinderen, nichtjes en neefjes, enz. Voor hen is er een kids corner en buitenspeeltuin voorzien.

Meer info

Brasserie Den Tijl (Oostkamp)

Zin in een hapje en een drankje? Toe aan een heerlijk diner? Of een terrassje doen op één van de ruime terrassen? Het kan allemaal in brasserie den Tijl! Mét speeltuin voor de kinderen.

Meer info

De Radio (Ruiselede)

De Radio, bekend voor zijn interieur met bommalook, zijn authentieke plankenvloer, zijn biljarten, zijn collectie kinderstoelen, zijn stevige gerechten, zijn aanstekelijke ambiance,... Maar De Radio is ook de perfecte locatie voor families met kinderen. Een ruime speelhoek en buitenspeeltuin zorgen voor uren vertier terwijl de (groot)ouders heerlijk tafelen.

Café Boltra (Ruiselede)

Al meer dan 20 jaar is café Boltra een begrip in Ruiselede. Er zit altijd wel ergens een viertal te kaarten. Dit schattig buurtcafeetje charmeert zondermeer. Er is een tuin met leuke speeltoestellen voor de kinderen.

Meer info

Restaurant Den Haze (Wingene)

Den Haze biedt  naast een uitgebreide keuze aan streekgerechten in een hedendaags jasje ook een prachtige setting. Kinderen rennen meteen de weide in om er te ravotten in de speeltuin of het wandelpad te volgen tot bij een ezel, enkele koeien en een leger kippen...

Meer info

Restaurant 't Blauwhuis (Wingene)

Bij restaurant en feestzaal 't Blauwhuis kan je 's middags terecht voor een verzorgde dagschotel en lunch of 's avonds gezellig dineren. Er is een uitgebreide speeltuin voor de kinderen. Ook een kinderkaart ontbreekt niet.

Meer info

Brasserie Nobelstede (Aalter)

Bij Brasserie Nobelstede kan je terecht voor salades, ribbetjes, huisgemaakte pannenkoeken en wafels, roomijs, ... Specialiteiten zijn de grote keuze aan palingbereidingen. In de grote vernieuwde speeltuin kunnen zowel grote als kleine kinderen hun hartje ophalen.

Meer info

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF