Landschapspark Bulskampveld

De mascotte

 Expeditie Bulskampveld

 
De Stier is de mascotte van het Landschapspark Bulskampveld De Stier

De Stier is het beeldmerk en de rondreizende mascotte van het Landschapspark. Hij neemt je mee op ontdekking en brengt ouders en kinderen naar de beleving en het avontuur in het gebied.  

De Stier is vriendelijk, zelfverzekerd en stoer. Hij wordt je familievriendelijke gids, initiator, wegwijzer, verbinder, gastheer, bewaker, ontdekker en vooral de vriend van al wie het Landschapspark bezoekt of wil bezoeken. Ook ondernemers in het gebied kunnen de Stier als keurmerk gebruiken voor streekproducten of activiteiten.  

Bulskampveld of het historische ‘Bulnas Campa’ betekent ‘veld van de stieren’. Vandaar de keuze om een avontuurlijke Stier in het leven te roepen als mascotte voor het Landschapspark. Je komt de Stier de komende jaren tegen als logo voor de familievriendelijke expedities die worden uitgewerkt in Beernem, Ruiselede, Wingene, Oostkamp en Aalter.

Tip: Wie graag oog in oog komt te staan met een écht rund, moet beslist een bezoekje brengen aan het natuurgebied Gulke Putten, tussen Beernem en Ruiselede. Daar zorgen een 40-tal Gallowayrunderen voor de natuurlijke begrazing van het gebied. Een ontmoeting met deze zachtaardige dieren maakt van jouw wandeling een onvergetelijk moment!

 
 

De Stier op jouw evenement!

Organiseer je binnenkort een evenement in het Landschapspark Bulskampveld en wil je er de stier in levende lijve bij hebben? Reserveer dan snel de houten stier!

Download het aanvraagformulier, vul het in en stuur het door naar Isha.vanalsenoy@west-vlaanderen.be.  Wij laten je dan weten of je evenement in aanmerking komt voor een bezoekje van de stier. Lees alvast de handleiding eens goed door!

DOWNLOAD HET AANVRAAGFORMULIER

 

Enkele foto's van de intrede van de Stier

Logo's partners

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF