Doen
Wandelen
Kunst

Kunst in open lucht

The Bridges

The Brigdes, Brugge 

Brugge verkennen op een originele manier, dat kan dankzij de werken van ‘The Bridges’. Dit streetartfestival liet z’n sporen na in de historische binnenstad en geeft een eigentijds kleurtje aan talrijke gevels. Een handige overzichtskaart geeft weer waar je de gevelschilderijen spot en leidt je zo dwars door Brugge.
 

ontdek

Kaleidoscope, Torhout

The Crystal Ship in Oostende ken je hoogstwaarschijnlijk al. Maar wist je dat dezelfde curator, Björn Van Poucke, ook aan de slag ging met de gevels van Torhout? Drie gerenommeerde kunstenaars maakten prachtige muurschilderingen in het centrum van de stad en stelden zo een kleurrijke tentoonstelling samen in open lucht.
 

Meer info

kaleidoscope_torhout_2copyright_ecw_photo
Atchugarry copyright Jan Dhartet Visit Bruges

Stadskaart 25/25 hedendaagse kunst en architectuur in Brugge

Driejaarlijks brengt Triënnale Brugge hedendaagse kunst en architectuur naar de binnenstad van Brugge. Heel wat van die tijdelijke werken kregen intussen een permanente plek en maken deel uit van het stadspatrimonium. Het stadsplan 25/25 bundelt deze werken en nodigt je uit om op ontdekkingstocht te gaan door de werelderfgoedstad, haar wijken en deelgemeenten.
 

Meer info

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF