Doen

Kroenkelen

De komst van het Coronavirus heeft het dagelijkse leven danig op zijn kop gezet. Ook Kroenkelen kan niet op de traditionele manier plaatshebben, maar dat weerhoudt ons er niet van om het Brugse Ommeland op een andere manier in de kijker te plaatsen.

Als afsluiter van de zomer kan je meedoen aan een fotozoektocht rond Brugge met een mooie prijzenpot. De zoektocht loopt langs de Groene Gordel Brugge, een 53 km-lange tocht (kan ook in 2 delen gefietst worden) die een mix biedt van bossen, kasteelparken, open landschappen met akkers en weiden. Ontdek tegelijkertijd ook de vele historische bezienswaardigheden zoals het Fort van Beieren, de Abdij van Male en het kasteel Tillegem. Onderweg kom je diverse picknickplaatsen, speelzones en natuurlijke plekjes tegen om even uit te blazen.
 

PRAKTISCH

  • Deelnemen: kan van 20 t.e.m. 27 september
  • Brochure en inschrijvingsformulier: kan je downloaden via www.brugge.be/kroenkelen (vanaf 20 september)
  • De route: wie wenst, kan de route van de Groene Gordel fietsroute ook hier downloaden 
  • Antwoorden: dienen ten laatste zondag 27 september online ingegeven worden via www.brugge.be/kroenkelen

Neem deel aan de fotozoektocht en maak kans op één van de waardebonnen van Brugge of een overnachting of etentje in het Brugse Ommeland. Op deze manier steunen we de lokale handelaars ook om deze moeilijke periode te boven te komen.

Deze zoektocht is een samenwerking tussen Westtoer en de stad Brugge. Wil je nog méér routes ontdekken, klik dan hier.

 

Kroenkelen

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF