Doen

Jabbeke

Jabbeke wordt ook wel eens het Permekedorp genoemd. De vormen en kleuren die Permeke zo vaak heeft vereeuwigd, kom je in het landschap levendig tegemoet. Het Permekemuseum is dan ook niet-te-missen bij een bezoek aan Jabbeke. Liever een outdoor-namiddag met waterplezier? Ga dan zeker naar Recreatiepark Klein Strand. Of liever de sfeer van de oude ambachten opsnuiven? Dan ben je in het dorpje Stalhille aan het juiste adres!

Stalhille

Kaart Jabbeke

 

Niet te missen in Jabbeke!

 

 

 

 

Heerlijke adresjes

Aan lekkere adresjes in Jabbeke geen gebrek! Zo kan je in 't Oosthof genieten van heerlijke gerechten op een historische locatie. Ook Estaminet Ter Spinde pakt uit met een historisch pand en heel wat lekkers, bovendien gelegen op een rustige locatie vlakbij het kanaal. Zin in een lekker hoeve-ijsje? Laat je bekoren door de lekkere smaken van Ter Rode Poort!

Ontdek alle lekkere adresjes! 

't Oosthof

 

 

De Vossenbarm

Lokaal logeren

Voor ieder wat wils in Jabbeke! Wordt hartelijk ontvangen in B&B De Vossenbarm, Lievejan of De Kastanjeboom? Verkies je een vakantiewoning, kijk dan zeker eens bij 't Flockhof of Tannine et Cuisine. Of met de hele familie logeren in vakantiewoning Duins Genot, dat maar liefst 70 personen kan herbergen? Wil je gaan kamperen, dan is 't Klein Strand je bestemming. 

Ontdek alle logeeradresjes in Jabbeke

Markt Jabbeke

Agenda

In Jabbeke valt altijd wel iets te beleven! Zo zijn er regelmatig tentoonstellingen in het Permekemuseum en in de zomer geniet je van het Permeke Zomerfestival. Nagenieten doe je met een cocktail in de trendy zomerbar Verde Lounge, waar ook regelmatig evenementen worden georganiseerd. Of ga je liever naar de typische vrijdagmarkt? Je hoeft je hier alvast niet te vervelen!

Ontdek de evenementen in Jabbeke

 

Praktische info?

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF