Agenda

Winter in Damme

Tijdens de winter ondergaat Damme een hele transformatie maar is daarom niet minder betoverend, integendeel. Winter in Damme draait om sfeer, heel veel gezelligheid, natuurbeleving en mogelijks de grootste ijspiste van het land...

Wintersfeer in Damme, door Frederik Van Pamel

Frederiek Van Pamel, internationaal gerenommeerd bloemenkunstenaar, gebruikt van 21 december tot 5 januari het historische Sint-Janshospitaal én de monumentale Onze-Lieve-Vrouwekerk als canvas voor een prachtig en groots winters bloemendecor.
 

MEER INFO

Damme baadt in het licht

De donkere winteravonden worden opnieuw doorbroken door een monumentale verlichting op de belangrijkste gebouwen van Damme van vrijdag 21 december tot zondag 6 januari. Ontdek elk detail van de "big five" van Damme en proef van de grootsheid van deze kleine stad.
 
MEER INFO

Muziek in Damme

Elke tweede zondag van oktober tot april bieden we je een uniek en intiem kamermuziekconcert in het historische stadhuis van Damme in het kader van de concertenreeks Musica Flandrica. Daarnaast kiezen heel wat andere organisatoren voor Damme als achtergrond voor een sfeervol concert. Ook in de kerstmarkten zit er heel wat muziek. Neem een kijkje in de online kalender voor een selectie van 100% winterse evenementen.

 
MEER INFO

Winterwandelingen in Damme

Ook deze winter worden er terug winterwandelingen georganiseerd in Damme. Ontdek het winterse landschap en zijn vele gevleugelde bewoners.
 

Winterwandeling - wintergasten (15/12)

Winterwandeling - damme van bovenaf (19/1)

Winterwandeling - Valentijnswandeling (16/2)

Winterwandeling - Landschap van Oostkerke (15/3)

De grootste ijspiste van het land?

Verlang jij, net als wij, om je schaatsen aan te binden voor een tocht van Brugge naar Sluis? Of wil je gewoon nog eens voorzichtig je best doen om overeind te blijven op een strook natuurijs midden in de natuur rond Damme? Wij duimen alvast, maar wacht wel op het officiële groene licht.
 
Check de facebook voor updates!

Warmte en gezelligheid

Laat je verassen door de smaken van de streek. Nergens anders vind je zo'n groot aanbod aan toprestaurants en toffe bistro's als in Damme. Waar schuif jij je voetjes onder tafel?
 
ONTDEK