Doen

Waterpret

Niets beter dan een frisse duik en waterpret voor de kinderen om wat af te koelen. Ravotten in zwembaden en meren, bootje varen op het kanaal, zeilen, kajakken ... het kan allemaal in het Brugse Ommeland. Weer of geen weer: waterpret gegarandeerd!

 

Op avontuur in de Kijkuit

De Kijkuit in Beernem staat synoniem voor (water)pret voor jong en oud. Je kan er allerlei outdoor-waaghalzerij beleven, maar zeker liefhebbers van het water komen hier aan hun trekken. Even bellen en ze zetten een kajak, kano of roeiboot voor je klaar. Op zoek naar een echt avontuur? Dan kan je op vlottentocht!

MEER INFO

 

Bootjevaren op de Lamme Goedzak

Je kan op allerlei manieren het prachtige traject tussen Brugge en Damme afleggen. Maar tijdens een tochtje op de nostalgisch rivierboot 'Lamme Goedzak' voel je je helemaal koning te rijk op de Mississippi van het Brugse Ommeland (het kanaal Brugge-Sluis).

MEER INFO

 

Watersporten op de plas

Ontelbaar veel Bruggelingen leerden op deze wateren zeilen of kajakken. De strakke bries zorgt voor een spannende dag (of week) vol watersportplezier.

MEER INFO

 

Beachlife in het Brugse Ommeland

Je hoeft helemaal niet ver te lopen voor een streepje beachlife. In recreatiepark 't Klein Strand in Jabbeke heb je zon, zee en waterpret in overvloed...

MEER INFO

 

Varen en aanmeren

Je kan het Brugse Ommeland ook gewoon verkennen per boot. Aanmeren en varen kan in omgeving Plassendale, Stalhille, Oudenburg, Snaaskerke, Brugge (passantenhaven coupure), jachthaven Flandria, en de grote binnenjachthaven in Beernem ...

MEER INFO

 

Zwemmen maar...

Welk kind houdt nu niet van ploeteren in het water of een razendsnelle afdaling door een waterglijbaan? In deze zwembaden kan je steeds terecht voor zwemplezier. Ook bij minder weer.

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF