Wandelen in het Landschapspark Bulskampveld
Wandelen

Wandelnetwerk Bulskampveld

Wat is het wandelnetwerk?

Het wandelnetwerk Bulskampveld biedt je meer dan 150 km wandelplezier in het Landschapspark Bulskampveld langs naald- en loofbossen, akkers, open weides, loodrechte dreven en autoluwe kronkelwegen. Dankzij de 112 wandelknooppunten op de kaart heb je in een handomdraai een route op jouw maat gevonden. Ons advies: mis geen enkel stukje!

Hoe wandel je op het wandelnetwerk

Wandelknooppunt

Knooppunten

Waar twee of meer trajecten elkaar kruisen, ontstaat een knooppunt. Aan de hand van deze nummers stippel je zelf je route uit, alsook de richting waarin je gaat. Tel op de netwerkkaart de afstanden tussen de knooppunten op en je weet precies hoe lang je tocht wordt. 

Startpunt

Startpunten

Starten kan vanuit gelijk welk knooppunt maar de startpunten zijn het vlotst bereikbaar. Er is een infobord, gratis parkeergelegenheid en een aansluiting op het openbaar vervoer. Hieronder vind je een overzichtskaart met alle startpunten in het Landschapspark Bulskampveld

Trajectwijzigingen

Trajectwijzigingen en omleiding

Soms is het nodig het traject van het netwerk tijdelijk of permanent aan te passen. Dit kan veroorzaakt worden door kwaliteitsverbeteringen van de netwerken of routes, door herdruk of door plaatselijke wegonderbrekingen of wegenwerken. 
 
Bekijk daarom zeker de trajectwijzigingen vooraleer je je tocht aanvat!

Bestel de kaart of stippel je route online uit!

De wandelnetwerkkaart Bulskampveld kost € 6 en kan je hier bestellen via onze webshop. Je kan de route ook gemakkelijk online uitstippelen via onze handige Wandelrouteplanner.
 
Heb je een probleem opgemerkt onderweg? Meld het ons via de Routechirurg zodat we dit zo snel mogelijk in orde kunnen brengen.