Straatmuziekfestival Damme
Agenda

Top evenementen deze zomer

Er valt heel wat te beleven in het Brugse Ommeland en Brugge deze zomer. Van gezellige festivalletjes tot internationale rommelmarkten. Voor ieder wat wils, voor jong en oud. Waar ga jij naar toe?
 

 

Juli

Triennale Brugge

Een zomer vol kunst!

Aan kunst geen gebrek in het Brugse Ommeland. Kleine en grote (amateur)kunstenaars pakken graag uit met hun werken. In de zomer staan er heel wat kunstevenementen op het programma. Van kunsttuinenparcours tot openluchttentoonstellingen.
 

Ontdek alle kunstevenementen

Augustus

Moods!

De beste zomerfestivals 

Geen zomer zonder zomerfestivals! En er zijn er heel wat in het Brugse Ommeland deze zomer. Wat denk je van een gezellig festival verborgen middenin een maisveld? Of misschien is het sfeervolle Straatmuziekfestival in Damme wel iets voor jou. Of ga je liever voor een topper zoals Cactusfestival? Voor ieder wat wils.
 
Ontdek de zomerfestivals

Zomerse pop-ups in de regio

Wat is er leuker dan een terrasje doen? En niet zomaar een terrasje, maar wel de leukste zomerbars waar je je voetjes in het zand steekt, de kinderen kunnen ravotten op het speelplein of waar je geniet van live concerten. Sfeer en gezelligheid ten top. Aan keuze alvast geen gebrek...
 

SPOT THE POP-UPS

Treelove Tielt
Fiets- en wandelgidsje langs de 10 landschappen

Gratis fiets- en wandelgidsje langs de 10 landschappen

10 landschappen - 10 routes! Ga op ontdekking langs dé 10 landschappen in het Brugse Ommeland met 10 fiets- en wandelroutes. Met tips onderweg en fotolocaties. Download snel je routeboekje en ga op ontdekking!
 
Mail me het routeboekje

 

 

Doorlopend deze zomer

Zoektochten

Leuke zoektochten 

Ontdek de leukste zoektochten in het Brugse Ommeland. Van QR-code zoektochten over spookjesspeurtochten tot de klassieke fotozoektocht. Alles kan! Een leuke manier om de regio te verkennen en plezier verzekerd voor jong en oud.
 

Naar de zoektochten