Sport & ontspanning

Shoppen

Shoppen is altijd leuk, waar je ook bent! Ook als je logeert in het Brugse Ommeland. Zoek je liever de trendy boetieks, charmante winkeltjes en internationale winkelketens op? Of ben je eerder op zoek naar dat ene schattige snoepwinkeltje of hoevewinkeltje? Misschien ben je meer te vinden voor blurring... van schattige bloemen- en boekenwinkeltje waar je ook kan eten over poezencafés of een koffiehuis waar ook alle decoratie te koop is! En wist je dat er ook wekelijks heel wat leuke marktjes zijn in de regio?
 

Shoppen aan de Kust

Shoppen... Van Brugge tot de Kust!

Het charmante Brugge biedt zijn bezoekers niet enkel een waaier aan trendy boetieks, charmante winkeltjes en internationale winkelketens, maar ook de mogelijkheid om gastronomisch te genieten en tussendoor de stad op cultureel vlak te ontdekken. Brugge grosiert daarenboven in bijzondere shops die net iets meer hebben. Parels die je keer op keer verrassen met een uitgekiend en origineel concept. Een harmonieuze melange van creatieve, hippe nieuwkomers en gevestigde klassiekers. Bovendien kan je ook elke eerste zondag van de maand, uitgezonderd op feestdagen, terecht in verschillende winkels tussen 13 & 18u.
 

Meer info
 
Shoppen aan de Kust, dat is toch altijd iets speciaal. Aan de Kust kan je dan ook heerlijk winkelen: gezellige lanen, straatjes en pleinen, overal vind je chique boetieks, hippe shops vol hebbedingetjes, gezellige marktjes... En na een heerlijk dagje winkelen is het zalig om de voetjes even te laten rusten op een terrasje of bankje met zicht op zee. Wist je trouwens dat je aan de Kust ook steeds op zondag kan shoppen? Onze favoriete bestemmingen: Knokke-Heist, Oostende en Blankenberge!
 

Meer info

Wostyn

Van schattige snoepwinkeltjes tot een authentiek mosterdwinkeltje 

Wie ergens op vakantie is, is altijd benieuwd naar dat ene speciale adresje. Van een lekker streekproductje over een kruidenwinkeltje waar topchefs vaste klant zijn tot een schattig boekenwinkeltje. Neem alvast eens een kijkje naar onze adresjes. We hebben ze allemaal netjes opgesomd!
 
Ontdek de leukste winkeltjes

Castelly

Blurring? Wablief?

Blurring is een combinatie van retail en horeca. Dus, een tearoom waar je zo een stuk binnenhuisdecoratie op de kop kan tikken. Of een restaurant in een oude cinema dat tevens ook boeken- en bloemenwinkel is... Je kan het zo gek niet bedenken. Maar wel stuk voor stuk hele leuke adresjes in en rond het Brugse Ommeland. 
 
Shoppen in restaurants en cafés

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF