Doen

Roadtrippen in het Tieltse

Soms zoeken we het te ver want eigenlijk kun je ook grootse avonturen beleven om de hoek, daarom 48u cruisen in het Tieltse. Geen Amerikaanse highways, wel kronkelende boerenwegels die je continu op verrassingen trakteren. Van inventieve dorpswinkels over een trage boekenboetiek in een oude cinema tot een fruitige aardbeienautomaat. Of het platteland in al zijn glorie beleven. Zet je schrap voor een oldschool roadtrip!

Download hier de roadtrip in ons gratis vakantiegidsje

Tielt is je uitvalsbasis en twee lussen tonen je de weg. Schuiferskapelle, Aarsele, Pittem, Egem, Lichtervelde, Kanegem, ze passeren allemaal de revue en dat terwijl je amper steenwegen nadert. Pittoresk cruisen dus. Je hoeft alleen maar te volgen. Stoppen doe je telkens wanneer je daar zin in hebt. Opgelet, er zijn interessante haltes in overvloed!

Gratis vakantiegidsje

Zin om te vertrekken op roadtrip?

Zin gekregen om op roadtrip te vertrekken? Download ons gratis vakantiegidsje en ontdek de handige routekaart met alle leuke stops op een rijtje. Print de kaart af, boek je verblijf en kruis alle stops aan die je zeker niet wilt missen. Ideaal voor een korte vakantie dichtbij!
 
Ontdek de roadtrip in het gratis vakantiegidsje

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF