Slapen

Nieuwe inspirerende logeeradresjes

Benieuwd naar de nieuwste hippe en inspirerende logeeradresjes in het Brugse Ommeland? Deze zullen je alvast verrassen. Wij zijn alvast fan...
 

Vakantiewoning Kasteel Ten Torre - BEERNEM

Logeren in een prachtig waterkasteel, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1353...

Vandaag staat het domein “Ten Torre” aan de spits van hedendaags onthaasten. Proef de rust in de kasteeltuinen, de boomgaard en de omringende bossen van Ryckevelde. De vakantiewoning telt maar liefst 8 slaapkamers en 7 badkamers en is voorzien van alle moderne comfort waar tot 22 gasten in groep kunnen overnachten.

Ontdek Ten Torre

 

Vakantiewoning Het Weiland

Loeren naar de grazende koetjes vanuit het binnenzwembad...

b&b Het Weiland heeft er sinds 2020 een nieuw vakantiehuis bij en biedt ruimte voor 12 personen. Met 5 slaapkamers en 4 badkamers, voorzien van alle comfort. Je geniet hier in alle rust met weids zicht op het weiland. Zelfs vanuit het zwembad heb je een fenomenaal zicht op de weide, inclusief grazende koetjes!

Ontdek Het Weiland

 

Glamping op kijkboerderij Pierlapont - Zedelgem

Terug naar toen, in een tent, met 6...

De nieuwste trend voor vakanties is ongetwijfeld glamping. Lekker gezellig logeren in een tent, maar dan met de luxe van een vakantiewoning. En uiteraard kan er ook een handje meegeholpen worden met boer Willy of Sam om de dieren te voederen. Daarnaast zijn er ook heel wat activiteiten op de boerderij: een spelletje boerengolf, een maïsdoolhof, een ritje op een pony, een gezellige hoevecafé,... Een topper voor gezinnen met kinderen!

Ontdek HET BETERE BOERENBED VAN PIERLAPONT

Gastenverblijf 't Hof van Eden - Wingene

Hemels logeren in het groen

Tussen Wingene en Hertsberge vind je op een boogscheut van het Landschapspark Bulskampveld ’t Hof van Eden’. Het gastenverblijf ligt verscholen tussen velden en weiden, en is de ideale voor iedereen die er even samen gezellig tussenuit wil en graag geniet van rust en natuur. 

B&B La Vie en Rose - Torhout

Ontwaak in een chalet tussen de dieren

In B&B La Vie en Rose voel je je ontspannen vanaf de eerste moment. Het draait in deze gerenoveerde boerderij allemaal om de natuur. Word wakker door het geluid van vogels en eenden, open de gordijnen met prachtig uitzicht op groene velden, schapen en een pony. Je kan er overnachten in een geweldige kamer van de boerderij of in het gezellige privé B&B-huisje, een prachtig ingerichte chalet!

Ontdek la vie en rose

'T Een en 't Ander - Schuiferskapelle

Overnachten boven een nostalgisch dorpswinkeltje en café

Breng eens een nachtje door boven een dorpscafé/buurtwinkel! Kom logeren in ’t een en t’ander en geniet van een ontspannend weekendje of midweek in Provençaalse sfeer. Er staan twee elektrische fietsen ter beschikking die je leiden naar de mooiste plekjes in het kleine, authentieke dorpje Schuiferskapelle en omstreken. Bovendien is er mogelijkheid tot enkele uurtjes ontspanning in ’t Spatje, een relaxruimte met sauna, bubbelbad enzovoort.

Ontdek 't een en 't ander

Vakantiehoeve Den Ast - Lichtervelde

Te gast op een kinderboerderij

In vakantiehoeve Den Ast verblijf je tussen de dieren. Het is gelegen ten midden van kinderboerderij den Ast, een unieke locatie om te overnachten en een echt paradijs voor kinderen! De vakantiehoeve biedt comfortabel logement aan voor 12 personen. Je komt hier zeker niets tekort! Paardrijders kunnen hun paarden stallen in de paardenstallingen. De hoeve beschikt ook over een grote tuin met ruim terras, een zwemvijver en een jacuzzi!

Ontdek den ast

B&B Pastorie Caeneghem - Kanegem

Oude pastorie in een hedendaags design

In B&B Pastorie Caeneghem logeer je in de schaduw van “De kathedraal van te lande”. Een unieke locatie in het hart van het bloemendorp Kanegem. Geniet van het authentieke kader van de meer dan 100 jaar oude pastorie van Kanegem, die onlangs een indrukwekkende metamorfose heeft ondergaan.

Ontdek pastorie caeneghem 

Vakantiewoning De Koeiendreef - Assebroek

Logeren in natuurgebied 'De Assebroekse Meersen' en op een boogscheut van Brugge

Kom tot rust in vakantiewoning De Koeiendreef! Deze sfeervolle en comfortabele vakantiewoning is gelegen ten midden van natuurgebied 'de Assebroekse Meersen'. In dit prachtige natuurgebied geniet je van akker en weiland in een oase van stilte en rust. De vakantiewoning is ook de perfecte uitvalsbasis om de kunststad Brugge en de kuststeden te ontdekken!

ONTDEK DE KOEIENDREEF

 

Vakantiewoning Maison Ou-Vert - Brugge

In stijl logeren in een artistieke woning

Ooit een charmante schilderswinkel met verhalen en histories te koop. Nu een vernieuwde, comfortabele vakantiewoning vol licht. Hooguit een kwartier rijden van Brugge, Damme of het strand. Maison Ou-Vert heeft een behoorlijk eigenzinnig karakter. Met speelse details die herinneringen oproepen aan de gezellige dorpswinkel van weleer. Maar vooral regeren hier rust, levenskwaliteit, én openheid! 

ONTDEK MAISON OU-VERT

Vakantiewoning Schardauw - Damme

Logeren in een schattig gerestaureerde kleine boerderij met een oneindig uitzicht.

Deze kleine boererij werd volledig gerenoveerd in 2018. Zeggen dat je hier kan geniet van de rust en mooie natuur is een understatement. 

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF