het verloren goed
Slapen

Logeren met kids

Heerlijk op trip met je gezin in het Brugse Ommeland... Je gaat misschien wandelen door het Bulskampveld of de Kasteelbossen? Of brengt een bezoekje aan een origineel museum? Of misschien ga je wel op daguitstap door charmante dorpjes, langs een kinderboerderij en tussendoor even stoppen voor een lekker hoeve-ijsje op de boerderij?

Teveel om in één dag te doen natuurlijk. We doen je dus graag wat familievriendelijke adresjes aan de hand om te overnachten.

 

Hof Ter Linde

De oude schuur van het moderne melkveebdrijf Hof ter Linde werd gerenoveerd en omgebouwd tot een eigentijdse vakantiewoning die een complete familie kan herbergen. In de wijdse omgeving kunnen de kinderen zich in alle vrijheid uitleven en kennis maken met het boederijleven van vandaag...

Neem een kijkje.

De Grote Linde

Vier gezellige boerderijhuisjes, een grote schuur met speelzolder, een 350 jaar oude lindeboom en tal van koetjes en kalfjes om mee te helpen voederen. Meer moet dat niet zijn voor een geslaagde familievakantie, toch?

Neem een kijkje.

Vakantiehoeve De Bergvallei

Deze bijzonder elegante boederij met luxueuze kamers ligt in een rustgevende groene omgeving en beschikt ook nog eens over een kindvriendelijke speeltuin.

Neem een kijkje.

Pierlapont

Vakantiewoning Hof ter Pierlapont

Deze landelijke hoeve ligt op een nog actieve hoeve in een bosrijke omgeving in Loppem. De aanwezigheid van boerderijdieren, een educatieve wandeling, een huifkartocht ... zorgt ongetwijfeld voor een topverblijf voor de jongsten.

Neem een kijkje.

Pierlapont

Kamperen bij Boerderij De Pierlapont

Je kan ook kamperen op de boerderij van De Pierlapont! Hier heb je je staanplaats letterlijk midden in de weide. Inclusief elektriciteit, dierenbezoek,... en gebruik van alle faciliteiten op de boerderij. Klik hieronder op de link voor de verschillende formules. 
 
PDFkamperen op de boerderij formules.pdf

Vakantiehoeve Het Verloren Goed

Deze hoeve leent zich perfect voor een vakantie met verschillende gezinnen (tot 22 personen). De kinderen kunnen ravotten in de tuin of helpen op de boerderij. Geen tijd voor verveling!

Neem een kijkje.

Landweg

De Landweg

Prachtig gerenoveerde hoeve met ontspanningsruimte, zandbak en speeltuintje voor de kids. En het binnenzwembad en de jacuzzi kunnen hen vast ook wel bekoren.

Neem een kijkje.

Trekkershutten Tillegem

Avontuurlijk logeren

Wat dachtje van een avontuurlijke overnachting met de kinderen in een trekkershut? Een perfecte stop tijdens een meerdaagse wandel- of fietstocht in het Brugse Ommeland. Je vindt alles over de trekkershutten in de streek hier.

Er zijn natuurlijk nog veel meer gezellige logies in het Brugse Ommeland waar je met de kinderen naar toe kan...