Paarden
Slapen
Paardrijden

Logeren met je paard

Ben je een grote paardenliefhebber? Zin om er op uit te trekken met je eigen paard? Hieronder schotelen we je 5 geschikte logeeradressen waar je trouwe viervoeter welkom is, en waar jullie beiden in de watten worden gelegd. Om onze regio in galop te verkennen, neem zeker een kijkje bij onze 4 ruiterroutes!

De Zuidhoek

1. Vakantiewoning Hoeve De Zuidhoek

Hoeve De Zuidhoek is een prachtige 5 sterren vakantiehoeve in Dudzele, centraal gelegen tussen Brugge, Lissewege en Damme. De vakantiewoning biedt ruimte voor max. 6 personen en beschikt over een volledig uitgebouwde stalling met boxen, paardendouche, winterweide en een afzonderlijke toegang voor aanhangwagens. 
 

meer info

Kampveld

2. B&B Kampveld

Deze B&B met 2 kamers is heel rustig gelegen in het Hertsbergse (Oostkamp) groen en de ideale vakantieplaats voor paardenliefhebbers. Vanuit het verblijf kan je genieten van een onvergetelijk uitzicht op de weilanden en de paardenstallen. Jan en Sofie heten je van harte welkom!
 
meer info

Quarterhouse

3. B&B Quarter House

In Moerkerke, middenin de Damse polders, vind je B&B Quarter House. De drie kamers (waarvan 1 familiekamer voor 5 personen) zijn voorzien van alle comfort. Of je nu komt met een fiets, een moto of een paard, bij Quarter House is iedereen evenveel waard!
 

meer info

Hof ter Langeleye Planke

4. Vakantiehoeve Hof ter Langeleye Planke

Hof ter Langeleye Planke in Damme beschikt over 2 vakantiehoeves, telkens voor 6 personen. De woningen zijn zeer rustig gelegen, temidden de polders, op een nog actieve boerderij waar er mogelijkheid is tot het stallen van de paarden tijdens je verblijf.
 

meer info

Het Kaarsenhof

5. B&B Het Kaarsenhof

B&B Het Kaarsenhof is een gerenoveerde 19de eeuwse hoeve, gelegen in een oase van rust en groen in Zwevezele (Wingene). Met 3 ruime kamers (waarvan 1 familiekamer) bieden ze een verblijf aan voor max. 8 personen. Op aanvraag kan je eigen paard in de private weide bij de hoeve worden gestald. In de vroegere paardenstallen en wagenhuis bevindt zich ook een kaarsenatelier. Op afspraak kan je de atelier bezoeken of kan je een workshop volgen.
 

Meer info