Rysselende molen molenwagen
Slapen

Glamping

Fan van kamperen, maar heb je graag wat luxe? Of mag het eens iets anders zijn? Origineel logeren in een woonwagen of yurt, een pipowagen of een glamping tent... Hieronder alvast enkele leuke suggesties.

Le Plat Pays

De Yurt in Le Plat Pays

Oostkamp

Achteraan in de tuin van deze B&B en boerderij ligt een apart stukje grond met prachtig zicht op de velden. Logeren doe je hier in een Yurt, een authentieke Mongoolse nomadentent, volledig ingericht voor 2 personen. Bij de yurt staat ook een kleine woonwagen, met wastafels, douche en toilet. Overal is er elektrische aansluiting en verwarming voorzien. Een leuk extraatje: wie in de yurt slaapt, heeft voorrang op het gebruik van de sauna en hot tub. Aan luxe geen gebrek dus.
 

Meer info

 

Rysselende molen molenwagen

De woonwagen in Rysselende Molen

Ardooie

Naast de gastenkamers in het Molenuys kan je ook kiezen voor één van de 2 ingerichte woonwagens. Ze bieden plaats aan 2 personen en zijn voorzien van douche en toilet, flatscreen tv, een zithoek met frigo en elektrische airco/verwarming. Zoals de naam al doet vermoeden zit je hier op een molensite. Naast overnachten kan je hier ook heerlijk eten en een bezoekje brengen aan de molen.
 
Meer info

Pipowagen Augustijnenhof

De Pipowagen in het Augustijnenhof

Zedelgem

Een volledige ingerichte pipowagen voor 4 personen op de boerderij van het Augustijnenhof. Je hoeft weinig mee te brengen. Het volgende is reeds aanwezig: opgemaakte bedden, kookgelegenheid, elektriciteit, potten en pannen, serviesgoed en... een gezellige inrichting. De pipowagen heeft één aparte slaapkamer en een klein keukentje. Wil je de boerderij nog beter leren kennen? Geniet van hun overheerlijke hoevepicknick of spring even binnen in hun boerderijwinkeltje. 
 
meer info

Glamping tent Klein Strand

Glamping op 't Klein Strand

Jabbeke

Wie graag het kampeergevoel ervaart, maar toch wil genieten van luxe is hier aan het juiste adres. Een gezellige leefkamer, volledig uitgeruste keuken, badkamer met regendouche, 3 slaapkamers en een gezellig terras met loungemeubelen. Geen zin om zelf te koken, dan kan je terecht in het restaurant of café. Wat wil je nog meer? Amusement? Ook hier zit je goed. 't Klein Strand is een recreatiepark met een grote zwemvijver, waterglijbanencomplex, een zandstrand, (indoor) speeltuinen, animatie en sportmogelijkheden.
 
Meer info