Eten & drinken

Culinaire uitjes in het Brugse Ommeland

 

Laat de bourgondiër in je los! Deze evenementen zijn een festijn voor je smaakpapillen, ideale culinaire uitjes die je stuk voor stuk zullen bekoren. Haal je agenda erbij en kruis ze aan!

Dit waren de evenementen voor 2019. Deze komen jaarlijks terug rond dezelfde periode. Hou de pagina in de gaten voor de nieuwe data van 2020!

 

De lekkerste evenementen!

   
 

Het Lekkere Westen

Proef ook van Het Lekkere Westen!

Dat West-Vlamingen houden van lekker eten, is geen geheim. We zijn trots op onze unieke biercultuur, eigenzinnige streekproducenten die koppig hun eigen koers varen en talrijke getalenteerde chefs die dankbaar met al dat lekkers aan de slag gaan.

Westtoer selecteerde maar liefst 151 chefs. Stuk voor stuk vaklui die, elk op hun manier, gepassioneerd werken met wat de streek hen schenkt. 100% West-Vlaams dus. Van gereputeerde sterrenchefs tot koks die met enthousiast een bistro bestieren. Ze delen dezelfde liefde voor Het Lekkere Westen en al het lekkers dat er geteeld en gekweekt wordt.

In het gratis magazine delen ze ook enkele toprecepten en hun culinaire tips. Hoog tijd om uitgebreid te genieten van dat heerlijke Lekkere Westen!
 
Laat je inspireren door de chefs, hun tips, de lekkere agenda en download het magazine!
 
Alles over het Lekkere Westen

Jong Keukengeweld

Jong Keukengeweld

Jong Keukengeweld? De formule is simpel: jonge topchefs koken voor jongeren. Van 1 t.e.m. 31 oktober 2019 kunnen jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar terug genieten van een 'Jong Keukengweld'- menu aan een democratische prijs. Jongeren betalen 49 euro voor een driegangenmenu inclusief bier, water en wijnen. Bij restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20 betalen ze 59 euro. Brugge en het Brugse Ommeland tellen maar liefst 8 Jong Keukengeweld-restaurants. Reserveer snel je tafeltje!
 
Ontdek de chefs

Nog niet verzadigd?

Zin in nog meer culinaire tips uit de regio? Ontdek de hippe hotspots of bezoek eens een brouwerij. Of wat dacht je van een authentiek volkscafeetje of een gezellig koffie- en theehuisje? We inspireren je graag. Ontdek alle culinaire inspiratie via de knop hieronder!
 

MEER LEKKERS IN HET BRUGSE OMMELAND

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF