Beaufort
Agenda
Kunst

Beaufort 2018

Beaufort logo

 

Een ideale uitstap vanuit het Brugse Ommeland richting kust!

Beaufort is het driejaarlijks kunstproject dat zich uitstrekt over de hele Belgische kustlijn. In Beaufort 2018 wordt de zee belicht als een plek die onbeheersbaar is en ons tegelijk verbindt met de rest van de wereld. Een selectie van nationale en internationale kunstenaars tonen hun werk en elke deelnemende kunstenaar komt uit een land dat grenst aan een zee. Kom de kunstwerken bewonderen tussen 30 maart en 30 september 2018.

 
Alles over Beaufort

Chinese wolhandkrab

In de kijker: Degustatiesessies Rotor: invasieve exoten op de wijze van een topchef

Tijdens Beaufort 2018 kun je maandelijks terecht in de ruimte die Rotor creëerde voor Beaufort 2018, voor degustatiesessies van invasieve exoten. Tijdens deze unieke ervaring worden al jouw zintuigen geprikkeld.
 
Je proeft een menu dat is samengesteld op basis van eetbare invasieve exoten enerzijds (met o.a. de Chinese wolhandkrab, eriocheir sinensis), en lokale kwaliteitsproducten anderzijds. De chef kookt voor een exclusief groepje van 20 personen. Hij of zij doet dit te midden van de gasten en geeft samen met een expert uitleg over invasieve exoten. De sessies vinden plaats in een tijdelijk paviljoen op het strand van Zeebrugge-bad

Prijs: € 109
 

Reserveren