Slapen
Kamperen

Avontuurlijk logeren in kampeerhutten

Zin in een avontuurlijke en betaalbare trip, maar je wil het niet te ver zoeken? Ga dan logeren in een kampeerhut. Je verkent de mooiste hoekjes van het Brugse Ommeland en overnacht 's avonds in een kampeerhut (max. 3 nachten in dezelfde hut) met basic uitrusting met een tafel, stoelen, bedden en kookmogelijkheden. Avontuur gegarandeerd!

Klein Strand (Jabbeke)

Op 'Recreatiepark Klein Strand' in Jabbeke staan er twee kampeerhutten. Deze standaardaccommodatie lijkt wat op kamperen in een tent. De hutten bevatten 4 bedden, een eetplaats voor 4 personen en een keukenhoek. Het sanitair gebouw is lekker dichtbij op slechts 25 meter. Bij warm weer kan je ook gezellig buiten eten aan de picknicktafel. De hutten zijn het gehele jaar beschikbaar.
 
Klein Strand, Varsenareweg 29, 8490 Jabbeke
+32 50 81 14 40
info@kleinstrand.be - www.kleinstrand.be  
Prijs: te berekenen op de website

 

Provinciaal Domein Tillegembos (Sint-Michiels - Brugge)

Deze kampeerhutten liggen in het midden van het Provinciedomein Tillegembos op slechts 3 kilometer van stad Brugge. Dichtbij vind je ook een cafetaria en het Kasteel van Tillegem. Er kunnen tot 4 personen overnachten.
 
Tillegem Bos, Tillegemstraat 83, 8200 Sint-Michiels
Verantwoordelijke: bvba Danek
+32 487 31 24 83
info@trekkershuttentillegem.be
Website
Prijs: vanaf €40/nacht (excl. toeristentaks)

 

Kinderboerderij d'Oude Smelterij (Torhout)

Op het domein van de kinderboerderij d'Oude Smelterij staan twee kampeerhutten, telkens ingericht voor 4 personen: 4 bedden, 1 tafel, 4 stoelen, 2 kookplaten. Er is ook vernieuwd sanitair voorzien. Ideaal voor mensen die op doorreis zijn. Je geniet er volop van de rust op het domein. Indien gewenst, kan er ook een heerlijk ontbijt voorzien worden (na reservatie).
 
Kinderboerderij d'Oude Smelterij, Ieperse Heerweg 5, 8820 Torhout
+32 50 21 67 03
www.kinderboerderijtorhout.be
Prijs: 35 euro (winter) - 40 euro (zomer)

 

Trekkershuisje Den Briever (Moerkerke - Damme)

'Den Briever' is gelegen te Moerkerke, vlakbij het authentieke Damme en het mondaine Knokke. Het is de ideale uitvalsbasis voor wie van rust en stilte houdt. Naast het vakantiehuis is er ook een trekkershuisje voor 3 personen met slaapplaats, douche, wastafel en aparte wc.
 
Den Briever, Brieversweg 70, Moerkerke (Damme)
www.denbriever.be
Prijzen: zie website

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF