Picknick op de hoeve
Eten & drinken

4 heerlijke hoevepicknicks in de streek

Hmmm... wat is leuker dan een heerlijke picknick tijdens een gezellige fietstocht of wandeling in 't groen? Zeker als er kraakverse producten uit de streek in je mandje zitten.

Tijdens een hoevepicknick word je verwend met een picknickmand vol 100% West-Vlaamse hoeve- en streekproducten die je kan proeven op het mooiste plekje van de boerderij. Je kinderen vinden het gegarandeerd geweldig! Alle info vind je op www.hoevepicknick.be!

Deze vier hoeves uit het Brugse Ommeland schotelen jullie allerlei lekkers voor... aan jou de keuze.
Smakelijk!

Augustijnenhof

Augustijnenhof - Loppem

Wat dacht je van een originele 'salade in een bokaal', een plakje honingcake of huisbereide confituur? Bij het Augustijnenhof  in Loppem zitten allerlei verrassende lekkernijen in het mandje. En allemaal supervers! Kwestie van genoeg energie te verzamelen om daarna de mooiste plekjes van het Brugse Ommeland te gaan verkennen, zoals het magnifieke kasteel van Loppem of kinderboerderij Pierlapont ...
 

Het Augustijnenhof
Rolleweg 32, 8210 Loppem
www.augustijnenhof.be
www.hoevepicknick.be - klik op augustijnenhof


 

Hof ter Meulen

Hof ter Meulen - De Haan

Bij Hof ter Meulen in de buurt van De Haan krijg je heerlijke groenen en fruit uit de streek voorgeschoteld en lekker lokaal beleg om van je rustieke boterham een waar feestmaal te maken. Doorspoelen kan met een biofruitsapje of een lokaal biertje: de 8410! En vergeet ook niet om even te gaan rondkijken wat de grappige mangalica-varkens uitspoken!
 
Hof ter Meulen
Ter Biestraat 7A, 8421 De Haan
www.hoftermeulen.be
www.hoevepicknick.be - klik op Hof ter Meulen

Hertenfinesse

Hertenfinesse - Oostende

Tijdens je fietstocht in de polders, door omgeving Oostende en langs de Groene 62 kan je je laten verleiden door de pure smaken van hoeve Hertenfinesse. Dagverse broodjes, heerlijk beleg en tal van lekker extra's... en ga ondertussen wat herten spotten op de boerderij.
 
Hertenfinesse
Gistelsesteenweg 597, 8400 Oostende
www.hertenfinesse.be
www.hoevepicknick.be - klik op Hertenfinesse

Beukenhof copyright 100% west-vlaams

Beukenhoeve - Damme

Een mand vol verse kaas, vlees, eitjes, hesp en zuivel van de boerderij levert zonder twijfel een heerlijke picknick op. Ga dus zeker eens proeven in de Beukenhoeve in Moerkerke. De batterijen helemaal weer opgeladen na een lekker maal? Spring dan terug op de fiets en verken de prachtige Maerlantroute.
 
De Beukenhoeve
Weststraat 65B, 8340 Damme
www.debeukenhoeve.be
www.hoevepicknick.be - klik op De Beukenhoeve
 

Genoeg caloriën opgedaan? Tijd om ze er terug af te rijden tijdens een rit op het fietsnetwerk van Het Brugse Ommeland!