Doen

Ichtegem

Drie dorpen, één gemeente en dat met de nodige charme. Ichtegem kennen we allemaal als dorp van de Flandriens, Eernegem als bruisend dorp van de noeste kasseileggers, en Bekegem bekoort met zijn charmante, historische dorpskern. in het groendomein Statieput in Eernegem kom je heerlijk tot rust.
 
Ichtegem

Ichtegem op kaart

 

Niet te missen in Ichtegem!

 

 

 

 

Heerlijke adresjes

In Ichtegem ontdek je nog enkele authentieke volkscafeetjes waar je zeker even moet binnenstappen. In café De Hert bijvoorbeeld, een ouderwetse plek waar je uren nodig hebt om alle wielerprullaria grondig te bestuderen. Of spring even binnen in De Buuzestove, waar het Eernegemse Kasseileggersbiertje exclusief wordt geschonken. Honger? Dan staan brasserie Cousteau, De Engel en 't Schuttershof klaar voor een warm onthaal. Voor een picknick moet je dan weer bij Hoeve Pascal en Sandra zijn.

Ontdek alle lekkere adresjes! 

Café De Hert

 

 

't Lang Leven

Lokaal logeren

Wie in Ichtegem wil logeren kan terecht in Hotel Salons De Vrede of B&B 't Lang Leven, waar je geniet van de rust, stilte en natuur.
 

Ontdek alle logeeradresjes in de buurt

Beeld Duriez

Agenda

Kunstliefhebbers moeten in de zomer beslist naar Ichtegem afzakken voor de jaarlijkse topper Zomer in Ichtegem, het kunsttuinenparcours en Kunstenfestival Plan B in Bekegem. In het najaar zijn het volksfeest Bekegem met Vuur en de geanimeerde Bietenstoet vaste waarden in Ichtegem. Kijk zeker even op de kalender als er iets te beleven valt tijdens je bezoek!
 

Ontdek de evenementen in Ichtegem

 

Praktische info?

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF