Happy Trip naar Brugge

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 100 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt een overnachting bij één van de deelnemende logies. Ten vroegste en maand voor afreis ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,60.

In Brugge is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, een boottocht of een koetstochtje maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek je Happy Trip logies

Boek een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt ten vroegste maand voor afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Brugge

Dat Brugge Unesco Werelderfgoedstad is, zal niemand verbazen. De Brugse binnenstad imponeert met een cultuurhistorisch patrimonium. Het is dan ook de kers op de taart van onze regio. Reden genoeg waarom een bezoek aan Brugge niet op je bucket-list mag ontbreken. 

Brugge heeft een eigen treinstation. 

Ontdek hier het Happy Trip aanbod in Brugge


Toppers in het Brugse Ommeland

Ontsnap even aan de  drukte in het stadscentrum en zoek de rust op in de groene omgeving rond Brugge. Je kan er heerlijk fietsen, wandelen, met een vespa rondtoeren,... Mogelijkheden zat om het prachtige Brugse Ommeland te verkennen. 


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie over Brugge en het Brugse Ommeland even binnen in het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis of één van de infokantoren van Toerisme Brugge. Alle Happy Trip aanbod in Brugge kan je vinden op de website van Toerisme Brugge.

Boek je Happy Trip logies

Boek een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt ten vroegste een maand voor afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 9,80 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: