Kijkboerderij De Pierlapont

sport ontspanning icon
Kinderboerderij
Loppem

Ssst, wie heel stil is, hoort hier... niets. Geen auto's, geen GSM's, geen schreeuwige radio's. Alleen geblaat, geloei, gezoem en gekwetter van honderden diertjes. Kinderboerderij Pierlapont is een bijzondere boerderij middenin het Brugse Ommeland waar heel wat te beleven valt. Families komen hier een weekendje relaxen, klassen helpen boer Willy de neerhofdieren voederen, stoere rakkers gaan met pony Mira op stap en kleine kleutertjes zien voor het eerst hoe een kalfje geboren wordt. En dan hebben we het nog niet eens over de fantastische verjaardagsfeestjes, de workshops, het interactieve Pierlapad met creatieve doe-opdrachten, de maïsdoolhof of de boerengolf! Het ganse jaar kun je hier ook op kamp om het echte boerenleven te ontdekken. Kortom, deze kijkboerderij is een tof uitje voor jong en oud.

Ook groepen zijn hier welkom. In de grote tuin met zomerterras, overdekte loods en warme schuur met kachel kunnen groepen elke dag (op afspraak) terecht voor pannenkoeken, hoeve-ijs, hoeveproducten, kleine hapjes en dranken.
Binnenkort opent er een hoevewinkeltje.

Thema: 
IJs

Contact

Adres: 
Kijkboerderij De Pierlapont
Zeedijkweg 23
8210 Loppem
Telefoon/Fax:
+32 50 84 17 83
+32 478 76 59 65 (mobile)

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis
Betaalmogelijkheden: 
Cash

Faciliteiten

Ook op dit adres:

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF