Hoeve Hangerijn

sport ontspanning icon
Kinderboerderij
Assebroek

Hoeve Hangerijn is een ontmoetings- en belevingshoeve waar mensen met en zonder beperking samen kunnen (be)leven, werken en ontspannen. De hoeve heeft een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie. Centraal in de dagelijkse werking van Hoeve Hangerijn staat de ontmoeting tussen valide kinderen, jongeren, volwassenen en mensen met een beperking. Samen voeren ze allerlei activiteiten uit in de boerderijomgeving met zorgzaamheid voor natuur, mens, plant en dier. Iedereen is er welkom!
Met het Prikkelpad kan je genieten van de prachtige natuur van het domein (grenzend aan natuurgebied Gemene Weidebeek). Het nodigt je uit om op elke post, gemarkeerd met een bord en met uitnodigende tekening en tekst, de natuur met al je zintuigen te beleven: van kijkmuur tot knuffelboom, van woelbak tot waterbeestjes. Onderweg kom je ook speelpleintjes tegen. Leuk voor kinderen!

Thema: 
Kindvriendelijk

Contact

Adres: 
Hoeve Hangerijn
Gemeneweideweg-Zuid 113
8310 Assebroek
Telefoon/Fax:
+32 50 27 81 68

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Faciliteiten

Parking
Toegankelijk voor mindervaliden

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF