Doen

Beernem

In Beernem geniet je volop van de natuur! Ontdek het 220 ha grote provinciedomein Bulskampveld met kasteelpark en mysterieuze bossen, dé toegangspoort tot het ruimere Landschapspark Bulskampveld! Of verken de typische omgeving van het historische kanaal Gent-Brugge met haar rijke fauna en flora. Talrijke fiets- en wandelroutes maken je geluk compleet.

Wandelen in het Bulskampveld

Kaart Beernem
Beernem knuppelpad


 

Niet te missen in Beernem!

 

 

 

 

Heerlijke adresjes

In De Kruiderie in Beernem kan je terecht voor alle mogelijke kruiden en specerijen. Je vindt er ook het enige echte Bulnas Campa biertje met citroenverbena! In de zomer kun je heerlijk genieten in Apéro Château, de pop-up bar in de prachtige setting van Kasteel Di Coylde. Op stap met de kids? Dan ben je in de Zotte Mutse aan het goede adres, aan plezier geen gebrek in de kindvriendelijke tuin. Je krijgt er heerlijke gerechten voorgeschoteld die je kunt verorberen op het gezellige terras of in het charmante restaurant.

Ontdek alle lekkere adresjes! 

De Zotte Mutse

 

 

Het Soetewater

Lokaal logeren 

Aan logeeradresjes in Beernem geen gebrek! Logeer je graag in het groen? Neem dan zeker even een kijkje bij B&B Het Soetewater (tevens gastheer van het Landschapspark Bulskampveld). Of verblijf je liever in een actief landbouwbedrijf, dan is B&B De Bergvallei misschien iets voor jou. Wie de privacy van een vakantiewoning verkiest zal alvast hartelijk ontvangen worden in Den Ommekeer, Hof ter Linde of Oostveldhoeve.

Ontdek alle logeeradresjes! 

Apéro Chateau

Agenda

Zomer of winter, in Beernem valt er altijd veel te beleven! Ieder jaar kun je aan Kasteel Di Coylde terecht voor Apéro Château, de heuse bar die heel wat lekkers te bieden heeft in een heerlijke setting. Tweejaarlijks is er in het provinciedomein Bulskampveld een groot feest: het Feest van het Landschapspark, een niet-te-missen evenement voor gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers! 

Ontdek de aankomende evenementen! 

Praktische info?

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF