Têtes-à-Têtes - Intense muzikale ervaringen in de Kamermuziekzaal

Festival
Brugge

Een hele maand lang bannen we overrompelende orkesten of magistrale barokproducties en maken we plaats voor het kleine gebaar. Goethe sprak bij het strijkkwartet over een ‘gesprek op niveau tussen vier heren van stand’. Heren van stand hoeven het gelukkig al lang niet meer te zijn, maar de geest van zijn wet is nog steeds van toepassing: bij kamermuziek zit je mee aan tafel. Het persoonlijke contact met musici en medetoehoorders geeft de luisterervaring een extra dimensie. Vier thematische lijnen brengen orde aan in 17 veelkleurige concerten: Beethoven XS, Internationale kwartetten, Muzikale geschenken en Roots.

Check de volledige programmatie op https://www.concertgebouw.be/nl/tetes-a-tetes

Thema: 
Kunst & cultuur

Contact

Adres: 
Concertgebouw Brugge
't Zand 34
8000 Brugge

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 01/02/2020 om 14:00 tot 29/02/2020 om 21:30
    Aan agenda toevoegen 01/02/2020 14:00 29/02/2020 21:30 Europe/Brussels Têtes-à-Têtes - Intense muzikale ervaringen in de Kamermuziekzaal

    Een hele maand lang bannen we overrompelende orkesten of magistrale barokproducties en maken we plaats voor het kleine gebaar. Goethe sprak bij het strijkkwartet over een ‘gesprek op niveau tussen vier heren van stand’. Heren van stand hoeven het gelukkig al lang niet meer te zijn, maar de geest van zijn wet is nog steeds van toepassing: bij kamermuziek zit je mee aan tafel. Het persoonlijke contact met musici en medetoehoorders geeft de luisterervaring een extra dimensie.

    't Zand 34, 8000 Brugge DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF