Met St-Antonius op zoek naar verloren schoonheid en nieuwe plannen

Wandelen
Ardooie

Het provinciaal domein ’t Veld blijft een parel van een natuurgebied middenin een bedrijvig landschap. Vlakbij ligt de landelijke woonkern Sint-Antonius of in de omgeving nog beter gekend als de Sneppen. We gaan op stap met onze gids Frank Develtere en ontdekken onvermoede plekken. We genieten van een wandeling van ongeveer 4,5 km en maken kennis met de recente beheerswerken. Deze zijn een eerste fase om het provinciaal domein nog aantrekkelijker te maken voor recreant en natuurliefhebber. Het parcours is minder toegankelijk voor buggy's en rolstoelen. Zorg voor aangepaste schoenen.

Contact

Adres: 
provinciedomein 't Veld
Kasteelstraat z/n
8850 Ardooie

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 04/07/2020 om 14:00 tot 04/07/2020 om 16:30
    Aan agenda toevoegen 04/07/2020 14:00 04/07/2020 16:30 Europe/Brussels Met St-Antonius op zoek naar verloren schoonheid en nieuwe plannen

    Het provinciaal domein ’t Veld blijft een parel van een natuurgebied middenin een bedrijvig landschap. Vlakbij ligt de landelijke woonkern Sint-Antonius of in de omgeving nog beter gekend als de Sneppen. We gaan op stap met onze gids Frank Develtere en ontdekken onvermoede plekken. We genieten van een wandeling van ongeveer 4,5 km en maken kennis met de recente beheerswerken. Deze zijn een eerste fase om het provinciaal domein nog aantrekkelijker te maken voor recreant en natuurliefhebber. Het parcours is minder toegankelijk voor buggy's en rolstoelen.

    Kasteelstraat z/n, 8850 Ardooie DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF