Maak een muzikale windvanger

Oudenburg

Luister je soms naar de wind? Met een windvanger hoor je hem nog beter. Met schelpen, oud bestek, sleutels... en een stok maken we er eentje die mooie geluidjes maakt door de wind. Roos helpt je daarbij. Breng mee: alle dingen die je graag in jouw windvanger ziet hangen en die geluid maken wanneer ze tegen elkaar tikken: oude sleutels, schelpen, lepeltjes, potjes, blikjes, kleine flesjes, ijzeren buisjes...of.... Laat je maar helemaal gaan! Wij zorgen voor een boor, koordjes en wat nodig is om er iets moois van te maken. En dan gaan we samen zitten luisteren. Inschrijven: info@tolhuis.be

Thema: 
Kindvriendelijk

Contact

Adres: 
't Spaans Tolhuis
Vaartdijk-Zuid 12
8460 Oudenburg

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 05/08/2020 om 00:00 tot 05/08/2020 om 23:59
    Aan agenda toevoegen 05/08/2020 00:00 05/08/2020 23:59 Europe/Brussels Maak een muzikale windvanger

    Luister je soms naar de wind? Met een windvanger hoor je hem nog beter. Met schelpen, oud bestek, sleutels... en een stok maken we er eentje die mooie geluidjes maakt door de wind. Roos helpt je daarbij. Breng mee: alle dingen die je graag in jouw windvanger ziet hangen en die geluid maken wanneer ze tegen elkaar tikken: oude sleutels, schelpen, lepeltjes, potjes, blikjes, kleine flesjes, ijzeren buisjes...of.... Laat je maar helemaal gaan! Wij zorgen voor een boor, koordjes en wat nodig is om er iets moois van te maken. En dan gaan we samen zitten luisteren.

    Vaartdijk-Zuid 12, 8460 Oudenburg DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
5,00

Faciliteiten

Drinkgelegenheid
Resto / cafetaria

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF