Kerstmarkt Ardooie

Speciale markt
Ardooie

Wie al van de kerstsfeer wil proeven, kan op zaterdag 14 december terecht in De Ark te Ardooie. De evenementenhal wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstdecor en tientallen hobbyisten zullen er met eigen creatieve kerst- en eindejaarsideeën de bezoekers verrassen. Het indoor gebeuren zorgt ervoor dat de gezellige warmte niemand afschrikt om er heen te gaan. De kerstmarkt start om 13 uur, eindigt om 18 uur en is gratis toegankelijk. Traditiegetrouw is ook de gulle kerstman van de partij. Hij heeft zijn zak vol lekkers gestopt en zal de kinderen verrassen met snoep of een leuk hebbedingetje. De warme bakker staat terug achter het pannenkoekenfornuis en voor koffie of een ander warm of koud drankje kan je terecht in de gelegenheidsbar. De kerstmarkt telt meer dan 45 standen, hobbyisten zorgen voor een unieke sfeer met leuke eindejaasrattenties van diverse soort. Alvast welkom!

Thema: 
Kerst
Kindvriendelijk

Contact

Adres: 
Evenementenhal De Ark
Melkerijstraat 2
8850 Ardooie
E-mail: 

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 14/12/2019 om 13:00 tot 14/12/2019 om 18:00
    Aan agenda toevoegen 14/12/2019 13:00 14/12/2019 18:00 Europe/Brussels Kerstmarkt Ardooie

    Wie al van de kerstsfeer wil proeven, kan op zaterdag 14 december terecht in De Ark te Ardooie. De evenementenhal wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstdecor en tientallen hobbyisten zullen er met eigen creatieve kerst- en eindejaarsideeën de bezoekers verrassen. Het indoor gebeuren zorgt ervoor dat de gezellige warmte niemand afschrikt om er heen te gaan. De kerstmarkt start om 13 uur, eindigt om 18 uur en is gratis toegankelijk. Traditiegetrouw is ook de gulle kerstman van de partij. Hij heeft zijn zak vol lekkers gestopt en zal de kinderen verrassen met snoep of een leuk hebbedingetje.

    Melkerijstraat 2, 8850 Ardooie DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF