Kayak-Bike-Run

Sportwedstrijd
Beernem

Gemeente Beernem en stad Damme slaan met de ondersteuning van Sport Vlaanderen de handen in elkaar voor een innovatief sportevenement. Met de Kayak-Bike-Run willen we de inwoners van Beernem en Damme aan het sporten krijgen. Deelnemen aan dit evenement is belangrijk, winnen is bijzaak! We willen een puur recreatief sportevenement organiseren, zonder tijdsregistratie, zonder klassement. Het moet een leuk sportgebeuren zijn voor iedereen en gezinnen verwelkomen we graag om deel te nemen. Het gaat om een recreatief sportevenement waar er drie disciplines worden beoefend. We starten met 650m Kajakken, 11km mountainbiken en 3km (duo’s) of 6km (trio’s en individueel) lopen.

Categorieën:
• Individueel: Je neemt de 3 verschillende sportdisciplines alleen voor je rekening.
• Duo’s: Kajakken gebeurt in een duo-kajak waarna je samen het mountainbikegedeelte aflegt en vervolgens het loopparcours samen trotseert. Voor het loopgedeelte is de afstand voor de duo-reeks 3km.
• Trio’s: Een team van 3 waarbij iedereen elk een sportdiscipline voor zijn rekening neemt. Ideaal als teambuilding of om als vereniging deel te nemen.

Contact

Adres: 
De Kijk Uit
Kijkuit
8730 Beernem

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 16/06/2019 om 11:00 tot 16/06/2019 om 15:00
    Aan agenda toevoegen 16/06/2019 11:00 16/06/2019 15:00 Europe/Brussels Kayak-Bike-Run

    Gemeente Beernem en stad Damme slaan met de ondersteuning van Sport Vlaanderen de handen in elkaar voor een innovatief sportevenement. Met de Kayak-Bike-Run willen we de inwoners van Beernem en Damme aan het sporten krijgen. Deelnemen aan dit evenement is belangrijk, winnen is bijzaak! We willen een puur recreatief sportevenement organiseren, zonder tijdsregistratie, zonder klassement. Het moet een leuk sportgebeuren zijn voor iedereen en gezinnen verwelkomen we graag om deel te nemen. Het gaat om een recreatief sportevenement waar er drie disciplines worden beoefend.

    Kijkuit, 8730 Beernem DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
15,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 15,00 €; Duo's: 20,00 €; Trio's: 25,00 € Vanaf 1 april kunnen niet-inwoners zich inschrijven via https;//reservaties.beernem.be

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog