Han Solo - Han Solo's Mobilhome - De zomertour

Theater
Torhout

Opgelet: Bij regenweer gaat de voorstelling door in De Mast, Industrielaan 2. Controleer voor u vertrekt de locatie op www.ccdebrouckere.be Breng uw mondmasker mee voor momenten waarop de veilige afstand (1,5m) niet kan gegarandeerd worden.Tijdens de lockdown ging Han solo in quarantaine in zijn mobilhome. 50 dagen lang maakte hij humoristische bijdrages geïnspireerd op de actualiteit, die dagelijks verschenen. En met groot succes. Dat humor in corona-tijden één van de belangrijkste behoeften is van de mens werd snel duidelijk. De filmpjes werden een internethype, gingen viraal en werden meer dan 3 miljoen keer bekeken.Han solo komt met een flitsende show, die brandend actueel is! Hij kijkt hierin terug op zijn quarantaine en die van zijn medemens maar hij kijkt ook vooruit. Hoe moet het nu verder?Kom naar Han solo’s mobilhome en lach zoals nooit tevoren, in openlucht en veilig.Alle vormen van niet-gemotoriseerde voertuigen, van bakfietsen via steps tot rolstoelen, … zijn welkom, als het maar bolt én geparkeerd geraakt. Geen groot event, maar een sympathiek, eenvoudig én ecologisch alternatief.Reservatie noodzakelijk, tickets binnenkort beschikbaar. Meer info: www.ccdebrouckere.beBron: UiTinVlaanderen.be

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
Tuin de Brouckere
's Gravenwinkelstraat 5
8820 Torhout
E-mail: 

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 02/07/2020 om 20:00 tot 02/07/2020 om 21:30
    Aan agenda toevoegen 02/07/2020 20:00 02/07/2020 21:30 Europe/Brussels Han Solo - Han Solo's Mobilhome - De zomertour

    Opgelet: Bij regenweer gaat de voorstelling door in De Mast, Industrielaan 2. Controleer voor u vertrekt de locatie op www.ccdebrouckere.be Breng uw mondmasker mee voor momenten waarop de veilige afstand (1,5m) niet kan gegarandeerd worden.Tijdens de lockdown ging Han solo in quarantaine in zijn mobilhome. 50 dagen lang maakte hij humoristische bijdrages geïnspireerd op de actualiteit, die dagelijks verschenen. En met groot succes. Dat humor in corona-tijden één van de belangrijkste behoeften is van de mens werd snel duidelijk.

    's Gravenwinkelstraat 5, 8820 Torhout DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
10,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 10,00 €; Sociaal tarief: 2,50 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF