45ste Houtlandtocht en fotozoektocht voor kinderen

Wandelen
Oostkamp

De Houtlandtocht is een wandelparcours doorheen de Oostkampse parken en de private kasteeldomeinen. Ook de natuur ontbreekt niet aan ons wandelfestijn. Afstanden: 5-7-10-13-18-22-27-35-42 km. De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.De Houtlandtocht is een wandelparcours doorheen de Oostkampse parken en de private kasteeldomeinen zoals de Cellen, Erkegem, Gruuthuse, Breidels, Woesten en het kasteel Nieuwburg.Natuur ontbreekt niet aan ons wandelfestijn. Wij bieden de wandelaars mooie hoekjes van onze gemeente: zoals het Valkaartpark, Beukenpark en Nieuwenhovebos. De langere afstanden wandelen langs het Kampveldbos en de Kaleshoek. De 35 en 42 km km maken nog een extra ommetje langs de 'Marcieberg'. Daarnaast verkent de 42 km nog de Warandeputten en de natuur langs het kanaal Gent-Brugge.

Gratis versnapering voor elke deelnemer. Deze wandeltocht telt mee voor onze spaarkaart. Afstanden: U hebt de keuze uit 9 afstanden: 5-7-10-13-18-22-27-35-42 km
De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.

Fotozoektocht:
Alle ingeschreven kinderen (tot 14 jaar) kunnen gratis deelnemen aan de fotozoektocht. De deelnemende kinderen ontvangen allen een geschenkje.

Tripel-actie:
Elk uur worden drie inschrijfkaarten getrokken aan wie een fles Tripel wordt aangeboden !

Start: Polyvalente zaal Oostcampus, Siemenslaan 1, Oostkamp
Vrije start: tussen 7 en 15u
Deelnameprijs: € 2.00. Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

Meer informatie over de wandeltocht, de bereikbaarheid van de startplaats en de uitslag na de tocht vindt u op: www.godelievestappers.be. Of volg ons op facebook.

Thema: 
Erfgoed
Kindvriendelijk
Label: 
Kastelen en Abdijen

Contact

Adres: 
Polyvalente zaal Oostcampus
Siemenslaan 1
8020 Oostkamp

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 13/04/2020 om 07:00
    Aan agenda toevoegen 13/04/2020 07:00 13/04/2020 07:00 Europe/Brussels 45ste Houtlandtocht en fotozoektocht voor kinderen

    De Houtlandtocht is een wandelparcours doorheen de Oostkampse parken en de private kasteeldomeinen. Ook de natuur ontbreekt niet aan ons wandelfestijn. Afstanden: 5-7-10-13-18-22-27-35-42 km. De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.De Houtlandtocht is een wandelparcours doorheen de Oostkampse parken en de private kasteeldomeinen zoals de Cellen, Erkegem, Gruuthuse, Breidels, Woesten en het kasteel Nieuwburg.Natuur ontbreekt niet aan ons wandelfestijn.

    Siemenslaan 1, 8020 Oostkamp DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
2,00
Extra prijsinformatie: 
Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog