Knuppelpad Bulskampveld
Wandelen

Top 5 populairste wandelroutes

Tillegem Kasteel

1. Drie Kastelenwandelroute - 12 km

De Drie kastelenwandelroute verkent de domeinen Tillegem, Tudor, Beisbroek en Chartreuzinnenbos. Via wandelpaden en kasteeldreven doorheen uitgestrekte bossen, heideveldjes, graslanden en hoogstamboomgaarden ontdek je het gevarieerde boslandschap ten zuiden van Brugge. 
 
ontdek

2. Zwinwandelroute - 12 km

De Zwinwandelroute laat je kennismaken met de grote diversiteit aan natuurwaarden en landschappen in Knokke-Heist. Vanuit het Zwin Natuur Park of de Oosthoek struin je door de Zwinduinen en –polders en verken je de Hazegraspolder.
 
ontdek

Duinbossen

3. Duinbossenwandelroute - 10 km

De Duinbossen strekken zich uit tussen Wenduine en Bredene. Het is een wandel- en natuurgebied van 157 ha. De uitgestippelde route verkent de omgeving van de Duinbossen tussen De Haan en Wenduine.
 
ontdek

Wandelen in Bulskampveld

4. Bulskampveldwandelroute - 9 km

Deze wandelroute verkent het provinciedomein Lippensgoed-Bulskampveld, gelegen in het Landschapspark Bulskampveld. Bewegwijzerde paden leiden je doorheen de weidse bosgebieden, de heidevelden van het natuurgebied Heideveld-Bornebeek, de veldvijvers en het typische drevenlandschap.
 
ontdek

Ryckevelde

5. Ryckeveldewandelroute - 7 km

Tussen Brugge en Sijsele kan je wandelen in en om het domein Ryckevelde. Het is een 130 ha groot gebied met afwisselend schrale zandgronden, bossen en heiderelicten.
 
ontdek