Treelove Tielt
Eten & drinken

Zomer pop-ups in het Brugse Ommeland

Zalig zomeren! Ontdek de leukste pop-up zomerbars en terrassen in het Brugse Ommeland en Brugge. Aan deze leuke hotspots mag je je verwachten in 2019.

Let op! Deze lijst is nog niet finaal. Maar droom gerust al over die lekkere cocktails en hapjes die je deze zomer te wachten staan.

Apéro Château

Apéro Château (Beernem)

Aan het Kasteel Di Coylde in Beernem is er Apéro Château. Deze hippe en gevarieerde pop-up bar is nu al open! Je geniet er van lekkere cocktails en overheerlijke smallbites & tapas. Er worden ook telkens verschillende activiteiten georganiseerd zoals een gin tasting, barbeque, live concerten, food sharing,... 

Nu al open!

Sint-Jorisstraat 82
8730 Beernem

MEER INFO & OPENINGSUREN

 

 

 

Zomerbarak (Beernem)

Een gezellige zomerbar op het Kasteelveld van Plukhof Beernem. Op deze warme ontmoetingsplek kan je genieten van bruisende activiteiten, gezellig samenzijn, verpozen in strandstoelen en keuvelen aan de toog.

Pre-opening op 2 juni 2019

Kasteeldreef 9
8730 Beernem

 

MEER INFO
 

zomerbarak
The Night

The Night 2.0 (Brugge)

Elke zomer opnieuw is The Night (nu ook wel The Night 2.0 genoemd) één van de hipste adresjes in Brugge. Wat kan je verwachten in 2019? In hun eigen woorden: "Keiveel ambiance, tal van activiteiten, veel (schoon) volk, lekkers om te drinken en van te smullen, een loungy terras, party @ the beach... Kortom: The Night op z'n best! Maar we voegen ook enkele nieuwe verrassingsingrediënten toe..."

Open vanaf donderdag 13 juni 2019

Tillegemstraat 55
8200 Sin-Michiels (Brugge)

MEER INFO
 
 

Dok 54

DOK 54 (Brugge)

Zomerbar op een unieke locatie, net buiten hartje Brugge. De voormalige scheepswerf aan de binnenhaven van Brugge wordt tijdens de zomermaanden omgetoverd tot een bruisende zomerbar. Je kan hier terecht voor gezelligheid maar ook af en toe voor een spetterend feestje!

Opening op 11 mei 2019 met o.a. Buscemi

Pathoekeweg 54
8000 Brugge

 

MEER INFO

URB EGG

URB EGG (Brugge)

De officiële bar van het hedendaagse kunst en architectuur project Triënnale Brugge. Dit jaar vestigt URB EGG zich aan de Stadsschouwburg van Brugge. Kom deze unieke locatie (her)ontdekken, genieten van een drankje en kennismaken met het uitgebreide programma voor de zomer van 2019.

Opening op 29 juni 2019

Stadsschouwburg Brugge
Vlamingstraat 27
8000 Brugge

MEER INFO

Verde Lounge (Jabbeke)

Deze trendy zomerbar in Jabbeke krijgt ook dit jaar een vervolg. Zowel jong als oud kunnen hier de dorst komen lessen. Kinderen amuseren zich volop in het zand en op de speeltuin. Op verschillende dagen worden er ook evenementen georganiseerd. De bar serveert trouwens home-made gin.
 

Opening op 31 mei 2019

Krauwerstraat
8490 Jabbeke

MEER INFO
 

Verdebar
Vijverkaffee

Vijverkaffee (Lichtervelde)

Deze zomer worden de Papes Putten in Lichtervelde opnieuw omgetoverd voor een zesde editie van Vijverkaffee. Een plek in de natuur, weg van de drukte en met activiteiten waar het plezier centraal staat. Iedereen welkom voor zonnige en dolle avonturen rond de visvijvers. Voor elk wat wils: KUBB-tornooi, quiz, openluchtfilm, ping pong, ...

Van 9 t.e.m. 18 augustus 2019

Weststraat 56
8810 Lichtervelde

MEER INFO
 

Treelove

Karavaanserail (Torhout)

Deze zomer zijn alle fietsers, wandelaars en reizigers welkom bij Karavaanserail. Een koffie- en thee pop-up aan de rand van het Groenhoevebos in Torhout. Op zondag kan je hier bij mooi weer genieten van een lekker kopje koffie of thee met zoete lekkernijen en specialiteiten in een prachtige tuin. Niet zomaar koffie en thee, maar koffie van een vintage 1968 espressotoestel en kostbare oosterse theeën. 

Open vanaf 20 mei 2019

Groenhovestraat 32
8820 Torhout

MEER INFO

 

Klokhof zomercafé

Klokhof Loppem Zomercafé (Zedelgem)

Klokhof Loppem Zomercafé is een pop-up café in een gerestaureerde hoeve. Een zalige plek om even tot rust te komen, zowel op het terras als binnen in de kleine schuur. Je kan er genieten van een lekkere boerenboterham, tapasplank, of een kop koffie van hun eigen koffielabel.
 

Opening op 30 juni 2019

Zeedijkweg 20
8210 Loppem (Zedelgem)

MEER INFO

Vind de pop-ups op de kaart!