Het Rietnest, Oudenburg
Doen
Natuur
Wandelen
Fietsen

Dé 10 landschappen van het Brugse Ommeland

Het Brugse Ommeland valt niet te vatten in 1 beeld... Het is een regio met diverse landschappen, elk met een eigen verhaal en ontstaansgeschiedenis. Hoog tijd om deze natuurlijke attracties in de kijker te zetten. Mogen we je voorstellen: dé 10 iconische landschappen voor de regio rond Brugge. 
 

Fiets- en wandelgidsje langs de 10 landschappen

10 Fiets- en wandelroutes 

Zin om op ontdekking te gaan? Vraag het gratis fiets- en wandelgidsje aan. Dit online routeboekje bundelt 10 fiets- en wandelroutes doorheen de landschappen. 

  • Kant-en-klare fiets- en wandelroutes
  • Mét tips voor onderweg
  • Mét agenda met topevenementen
  • Mét fotolocatie van de 10 landschappen
  • En... rechtstreeks in je mailbox!


Mail me het routeboekje

ONTDEK HET MAGAZINE

Kom alles te weten over dé 10 landschappen in het nieuwe magazine met tips van 'alhier'. Zo vertelt de beiaardier over de drie torens van Brugge en zijn zicht op de stad vanuit de hoogte. Hij geeft zijn favoriete adresjes prijs om te eten, drinken, slapen en shoppen. Ook de jonge barbier van Lissewege vertelt waarom Lissewege aantrekt. Een landbouwer wonende in de rand van het natuurgebied De Zwaanhoek kijkt elke dag uit op de uitkijktoren 'het Rietnest' en spreekt. De brouwer van Siphon Brewing vertelt wat zijn bieren te maken hebben met de Damse kanalen en geeft tips... Dit en nog veel meer! 
 
Bekijk het magazine  Bestel het magazine

 

Magazine 10 landschappen

Dé 10 landschappen (met extra tips!)

MAIL ME HET ROUTEBOEKJE!

 
In samenwerking met:

Logo Radio 2