100% Brugse Ommeland

100 % Brugse Ommeland

Fietsen langs 100% lokale adresjes!

2016 is hét fietsjaar voor West-Vlaanderen! Westtoer vernieuwt het volledige fietsnetwerk tegen 28 maart 2016. Via deze 10 routes ontdek je de nieuwe knooppuntentrajecten in het Brugse Ommeland.

100% lokale adresjes!

Deze routes bevatten geheimtips voor originele lokale adresjes om al fietsend te ontdekken. Ook de hotspots in de buurt van de routes worden meegenomen. Naast leuke winkeltjes, bistro's, cafeetjes en moet-je-zien-plekjes, kom je ook lekkere stops met hoeve- en streekproducten tegen. Het kwaliteitslabel 100% West-Vlaams is hierbij een uitstekende leidraad. 100% West-Vlaams erkent immers West-Vlaamse Hoeve- en Streekproducten en zorgt ervoor dat je de producten (h)erkent als eerlijke, authentieke en kwalitatieve producten. De adresjes zijn zorgvuldig geselecteerd om hier de leukste insider tips te presenteren.

Publicatie

Alle routes en informatie vind je hier gemakkelijk terug op de website. Toch liever een brochure? Er werd ook een handige publicatie op zakformaat gemaakt, ideaal voor onderweg! Je kan je exemplaar gratis bestellen via de webshop (excl. portkosten) of afhalen bij één van de Diensten voor Toerisme. Je kan ook de brochure hieronder bekijken of downloaden.

100% West-Vlaams: 't Smaakt naar meer

100 % West-Vlaams - 't Smaakt naar meer logo

100% West-Vlaams, het smaakt gewoon naar meer. Het project 't Smaakt naar meer maakt de brug tussen lokaal geproduceerde hoeve- en streekproducten en tal van inspirerende initiatieven, zo ook deze publicatie. In de komende jaren volgen nog tal van lekkere uitstapjes, picknicks en evenementen...
 
Ontdek alles over 100% West-Vlaams