Landschapspark Bulskampveld

Landschapspark Bulskampveld

Logeren

Het Landschapspark Bulskampveld is maar liefst 90 km² groot en verrassend divers. Het is dan ook de perfecte bestemming voor een weekendje ontdekken in het groen. De gemeentes van het Landschapspark bieden verschillende leuke logeermogelijkheden, midden in de rust van de natuur!
 
Om je zoektocht te vergemakkelijken hebben we alvast enkele idyllische adresjes voor je verzameld. Neem ook zeker een kijkje bij de logeerarrangementen. Volledig uitgewerkt door onze gastheren in het Landschapspark! We wensen je alvast een fantastich verblijf toe...
 
Enkele sfeerbeelden:

Nieuw: The Pop-Up Hotel

Vanaf nu kan je boeken voor de eerste editie van ‘The Pop-Up Hotel’ in de bossen van Hertsberge, een uniek glamping concept. Van 30 juni tot 3 september 2017 kom je hier helemaal tot rust en ga je voor een digital detox.

The Pop-Up Hotel biedt een plekje in de natuur om tot rust te komen. Even vertragen, tijd maken voor elkaar en genieten van de kleine dingen des levens: zwemmen in het maanlicht, praten rond het kampvuur, ontbijten in de ochtendzon … Smartphones en internet zijn er dan ook uit den boze, digital detox staat voorop. Je logeert in een Tiny House, een kleine maar volwaardige woning op wielen. Daarnaast is ook een foodtruck, Pop-Up Spa, bosbibliotheek, Pop-Up bar,... Wat moet een mens nog meer?